Horoscop

Berbec
Sunteţi un temerar în iubire. Vă poate lipsi răbdarea, dar şi diplomaţia, puteţi fi pripit şi excesiv, nu acceptaţi probabil refuzuri sau comentarii, critici la adresa a ceea ce exprimaţi sau a ceea ce faceţi.

Taur
E posibil să fiţi nevoit ca, din considerente pur profesionale, cel mai probabil, să părăsiţi localitatea de baştină, domiciliul ori un spaţiu resimţit ca familiar şi sigur. V-ar putea cădea în responsabilitate, pe nepusă masă, o misiune, o delegaţie care presupune un efort financiar, dar şi unul fizic.

Gemeni
Dispuneţi de bună permeabilitate, receptivitate şi deschidere la mediu. O doză accentuată de empatie şi sensibilitate vă poate aduce mai aproape pe cineva drag, căruia îi ghiciţi din gânduri. În plus, s-ar putea crea impresia că sunteţi energic.

Rac
Atacaţi viaţa destul de brutal şi primitiv, rănindu-i pe ceilalţi. Aveţi un simţ dezvoltat al profitului şi proprietăţii, căutaţi şi reuşiţi probabil să fiţi rentabil şi solvabil, să înmulţiţi banii sau proprietăţile.

Leu
Predomină tendinţa pregnantă spre pasivitate şi sedentarism, nu aveţi spor, chiar dacă alergaţi după câştig şi profit, chiar dacă faceţi un mare efort de voinţă pentru a intra în posesia unor bani. Nereuşitele în plan financiar pot afecta bugetul de familie în ansamblul lui.

Fecioară
S-ar zice că sunt departe vremurile în care succesele erau amăgitoare, reputaţia vă era terfelită ori onoarea pătată. Vă puteţi bucura de un bun renume, de şansa şi reuşita în afaceri, de mici victorii personale în activităţi în care se lucrează cu bani sau bunuri de valoare.

Balanţă
Supralicitaţi răbdarea şi rezistenţa membrilor de familie şi întindeţi destul de serios coarda, dornic să vedeţi până unde puteţi merge, care sunt de fapt limitele libertăţii. Ca drept urmare, e posibil să izbucnească un conflict cu părinţii, sunt posibile crize emoţionale doar de dragul explorării.

Scorpion
Norocul dă la propriu peste dumneavoastră la locul de muncă doar că analizând mai atent ce se întâmplă acolo vă daţi seama că aceeaşi situaţie îi pune pe cei din jur într-o lumină proastă. Vă întrebaţi ce este mai important: o evoluţie profesională rapidă sau altruismul şi admiraţia colegilor.

Săgetător
Acţionai în forţă şi luaţi cu încredere pe cont propriu o sarcină probabil destul de dificilă şi solicitantă. În iubire aveţi tendinţa să fiţi oarecum misterios, să lăsaţi altora o imagine incompletă despre dumneavoastră, să vă înconjuraţi seducător de o aură de necunoscut.

Capricorn
Aveţi unele reacţii disproporţionate, mult prea îndârjite sau crâncene. Permiteţi trecutului să vină cu melancolii, regrete şi amintiri sau puteţi fi măcinat intempestiv de o patimă de actualitate, o pasiune sau ardoare greu de stăpânit.

Vărsător
Duceţi un asalt susţinut împotriva morilor de vânt încununat însă de succes. Iluziile şi visele sunt mai puternice decât realitatea şi asta nu face decât să vă tragă înainte, să vă furnizeze bucurii şi satisfacţii în special în plan personal. Peşti
Se anunţă posibile recuperări la capitolul financiar. Cum aveţi o gândire vie şi flexibilă, puteţi aborda scheme de gândire complexe, înţelegeţi că totul trebuie raţionat din aproape în aproape, aplicat şi nuanţat în funcţie de situaţie.

Vizualizări: 156

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: