Horoscop

Berbec
O pauză sau doar o simplă detaşare de miezul evenimentelor vă va oferi altă perspectivă asupra acestei teme şi veți descoperi noi variante de abordare. Mai aveți multe de învăţat, dar nu puteți ajunge la concluziile cele mai bune dacă nu treceți şi prin momente critice.

Taur
Trebuie să ajustați modul de a vă adresa celor din jur în funcţie de relaţia pe care o aveți cu aceştia. Aveți grijă cum vorbiți cu cineva drag, pentru că o reacţie impulsivă l-ar putea deranja foarte tare. La fel trebuie să fiți atent ce ton folosiți în relaţia cu subalternii sau cu rivalii, pentru că amabilitatea şi duhul blândeţii nu se potrivesc în situaţia de faţă.

Gemeni
Persoana iubită decide după ceea ce simte, după propriile dorinţe, în funcţie de ce îi transmite inima, dar sunteți de altă părere. Aveți mintea mai limpede, nu e orbită de amor, deci veți putea discerne corect şi astfel să-l trageți şi pe cel drag după dumneavoastră.

Rac
Vă descurcați greu cu banii şi simţiți o adevărată povară în felul în care vă gestionați veniturile. Chiar dacă nu s-ar putea spune că stați pe un teren fragil, totuşi vă e cam teamă să cheltuiți ceea ce ați adunat, ca nu cumva să vină şi vremuri mai grele. Drămuiți cu atenţie fiecare leu, de parcă presimţiți că se apropie un moment critic pentru bugetul familiei şi nu ați vrea să vă ia prin surprindere.

Leu
Nu vă puteți impune în faţa celor mai tineri care vi se opun cu încăpăţânare, uitaţi că ați fost la fel la vârsta lor, deci mai bine ați fi tolerant şi nu ați lua afronturile lor ca pe ceva personal. E o diferenţă de viziune asupra unor evenimente: le priviți de la nivelul experienţei personale de viaţă, ceilalţi încă au impresia că totul e mai uşor decât pare, şi trebuie să fiți un exemplu pentru ei.

Fecioară
Sentimentul cu care vă treziți de dimineaţă e o combinaţie de echilibru, calm şi linişte interioară pe care vreți să le păstrați cât mai mult. Simţiți că ceva s-a mai liniştit în viaţă sau că urmează se revină la normal foarte curând, de aceea vreți să vă bucurați de acest sentiment.

Balanţă
Munca este singura preocupare, celelalte aspecte ale vieţii fiind uşor dezamăgitoare, deci munciți cu pasiune şi vă dedicați trup şi suflet acesteia. Unii ar putea să vă creadă obsedat de muncă, dar o faceți din convingere, iar ambiţia vă face să vă luptaţi pentru a atinge scopurile cele mai înalte.

Scorpion
Nu ajungeți încă la rezultatele la care ați visat atunci când ați pornit o activitate la care contribuiți şi în prezent. Aveți impresia că nu se mai urneşte nimic şi sunteți pus numai în faţa unor sacrificii continue. Vă întrebați până când veți tolera situaţii din care nu aveți nimic de câştigat, dar țineți cont că orice sacrificiu va avea, într-un final, şi efectele dorite.

Săgetător
Nu sunt suficiente declaraţiile de dragoste pompoase, ci trebuie să demonstrați celui drag ce simţiți pentru el. Este momentul ideal pentru a sta de vorbă faţă în faţă, pregătiţi să vă prezentaţi intenţiile pe termen lung. S-ar putea să iasă la iveală superficialitatea, atracţia spre distracţie, iar dacă iubirea a fost doar o joacă, fiți pregătit să vă luați rămas bun de la cel de lângă dumneavoastră.

Capricorn
Veştile care vin de la lume vă întristează, poate nu pentru că vă privesc personal, ci pentru că puneți suflet în problemele altora. Deveniți o ureche bună de ascultat, un umăr bun de plâns pentru alţii care trec prin situaţii nefericite, şi veți descoperi cât de mult bine le face prezenţa dumneavoastră pentru că ştiți ce mult contează să existe cineva alături care să vă asculte.

Vărsător
Nu vă lăsați influenţat de colegii din jur care au tendinţa de a trata o problemă ca pe o bagatelă, pentru că se va dovedi a fi cu mult mai serioasă. Nu glumiți pe seama lucrurilor importante, ci priviți cu atenţie fiecare detaliu. Dacă ignorați vreun aspect, va veni o zi în care exact acel lucru banal va ieşi la lumină.

Peşti
Refuzul care vine ca din senin vă strică toate planurile pe care vi le-ați făcut cu privire la un proiect important. Considerați-l o uşă trântită în nas, un eşec care, momentan, nu poate fi reparat. Vi se cere o schimbare radicală de atitudine, nu mai puteți continua în acelaşi mod ca înainte.

Vizualizări: 504

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: