HOROSCOP

Berbec
Şansele de a rezolva o chestiune cu care te confrunţi de mai mult timp sunt mari, şi ar fi păcat să nu le fructifici. Nu te implica în discuţii în contradictoriu cu cei de la serviciu, şi toate vor evolua cât se poate de bine. O investiţie făcută în această zi ar putea avea rezultate excelente într-un viitor nu foarte îndepărtat.

Taur
Astăzi vei avea posibilitatea să comunici cu persoane aflate pe alte meleaguri. Informaţiile pe care le vei primi de la şi despre prieteni te vor ajuta să priveşti viaţa într-un mod optimist. Va fi nevoie să faci o mulţime de drumuri pentru a rezolva problemele cu care te confrunţi la serviciu, dar acest lucru nu te va obosi.

Gemeni
S-ar putea ca persoana iubită să îţi reproşeze lipsa de afectivitate şi faptul că acorzi prea multă importanță afacerilor. Ai grijă să nu neglijezi relaţiile sentimentale din cauza dorinţei de a câştiga bani cu orice preţ! Te sfătuim să nu neglijezi odihna şi să te destinzi mai mult. Activităţile de divertisment te vor ajuta să depăşeşti stresul cotidian.

Rac
Capacitatea de convingere va atinge limita superioară, aşa că poţi încerca să-ţi găseşti noi adepţi pentru proiectele pe care le ai în plan. Situaţia profesională este excelentă şi, dacă până acum nu ţi s-a oferit o ocazie de a arăta ce poţi, n-ar fi exclus că aceasta să se ivească acum. Starea ta psihică este destul de bună şi te susţine în tot ce doreşti să întreprinzi.

Leu
Traversezi o perioadă în care este indicat să nu te implici în activităţi care vizează o realizare imediată. La serviciu ţi se vor repartiza noi sarcini, ceea ce îţi va demonstra că şefii îţi apreciază eforturile. Colegii, în schimb, fără a se arăta răutăcioşi, nu vor fi dispuşi să coopereze. Ceva mai multă atenţie ar fi bine să acorzi sănătăţii.

Fecioară
Obstacolele care-ţi vor sta în cale vor putea fi depăşite fără probleme. În ceea ce priveşte câştigurile materiale, acestea nu vor lipsi, dar şi cheltuielile vor fi pe măsură. O activitate extraprofesională ar putea deveni rentabilă. Relaţia cu prietenii evoluează ceva mai bine, aşa că poţi să speri la sprijinul acestora în tot ce doreşti să întreprinzi.

Balanţă
Unele cheltuieli neprevăzute ţi-ar putea crea mici probleme în plan financiar, dar până la sfârşitul intervalului vei reuşi să te echilibrezi. Relaţia cu familia se va îmbunătăţi căci o rudă apropiată îţi va anunţa o mică realizare. Energia fizică este mare şi îţi permite să te implici în activităţi diverse.

Scorpion
Se va ivi o bună ocazie să finalizezi o activitate începută de mai mult timp. Acest lucru îţi va îmbunătăţi starea de spirit, mai ales că ai făcut o investiţie importantă de timp şi nervi. N-ar fi rău să acorzi mai multă atenţie modului în care doreşti să cheltuieşti banii. De asemenea, ar fi de dorit să te ocupi ceva mai mult de relaţia cu partenerul de viaţă.

Săgetător
Interesul pentru activităţile sociale va fi peste nivelul obişnuit. Vei primi o invitaţie, căreia ar fi bine să-i dai curs, pentru că într-un astfel de context ai putea cunoaşte pe cineva care îţi va fi de un real folos în viitorul apropiat. Relaţia cu colaboratorii ar putea deveni mai tensionată dacă vei insista să-ţi susţii cu prea multă vehemenţă punctele de vedere.

Capricorn
La serviciu vei avea o mică surpriză în sensul că unele lucrări pe care le-ai considerat rezolvate se vor dovedi a nu fi întru-totul terminate şi va trebui să revii asupra lor. Oricum, vei avea parte de o zi în care se vor ivi tot felul de situaţii care te vor ţine cu sufletul la gură. La serviciu, lucrurile încep să se precipite, dar nu este cazul să ai emoţii.

Vărsător
Este posibil să ai şansa unui câştig cel puţin mulţumitor. Pe cât posibil, evită să dai curs impulsivităţii de moment, deoarece ai putea avea neplăceri serioase. Energia fizică nu îţi lipseşte, dar îţi este greu să ţi-o canalizezi spre un scop concret. Activităţile recreative te vor ajuta să te mai relaxezi, dar şi să petreci clipe plăcute în compania partenerului de suflet.

Peşti
Popularitatea ta este la limita superioară, aşa că poţi miza pe sprijinul celor din jur. Nu vor lipsi ocaziile de a-ţi lărgi cercul de prieteni. Traversezi o perioadă în care ceea ce demarezi, chiar dacă nu pare foarte important, te va urmări mult în viitor. La serviciu, nu este cazul să te implici în activităţi deosebite, căci te concentrezi destul de greu şi ai putea face greşeli.

  

Vizualizări: 1,125

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: