Horoscop

Horoscopul zilei de 22 iunie

Berbec
Stările de spirit sunt amestecate şi celorlalţi le este greu să relaţioneze sau să vă înţeleagă. Fie din cauza unor probleme de sănătate, fie din cauza treburilor de serviciu abundente în această perioadă, eforturile depuse se pot risipi fără rost dacă nu vă disciplinați gândurile şi nu vă controlați reacţiile.

Taur
Odihniți-vă, propuneţi-vă activităţi uşoare, plăcute şi înconjurați-vă de oameni dragi şi de încredere. Organismul este obosit şi se pot accentua diverse probleme de sănătate, mai mult sau mai puţin orientate clar spre o anumită zonă a trupului. Nemulţumirile pornesc de la segmentul amoros, unde se pare că v-ați concentrat toată atenţia.

Gemeni
Interesantă zi pentru segmentul prietenilor şi al celor care vă susţin în plan profesional. Notele bizare predomină aceste relaţii, dar şi activităţile întreprinse cu aceste persoane. Fiți circumspect când vi se propune ceva şi analizați pe îndelete. Unii au interese personale bine ascunse şi mascate frumos într-un ambalaj exterior capabil să vă inducă în eroare.

Rac
Se întrezăresc schimbări importante la locul de muncă. Veți fi apreciat pentru eforturile depuse în ultima vreme, şefii vă vor spune vorbe încurajatoare, iar colegii vă vor mulţumi pentru ajutorul acordat. Totuşi, este bine să nu cedați în faţa aparenţelor dulci din segmentul profesional şi să vă vedeți în continuare de treabă în mod cinstit.

Leu
Îmbogăţirea bagajului educaţional este principala temă a zilei. Fie că studiați ceva, vă informați din surse diverse, stați de vorbă cu oameni erudiţi, fie hoinăriți prin locuri deosebite, mintea acumulează mult şi pune deoparte secvenţe importante din ceea ce află pe parcursul întregii zile.

Fecioară
Vă reamintiți că aveți datorii financiare sau materiale pe la diverse persoane apropiate. De la plata facturilor cotidiene, până la achitarea unor sume importante pentru moşteniri, partaje, litigii paleta de cheltuieli este vastă şi greu de anticipat, în sensul că pot apărea pe neaşteptate datorii la care nu v-ați fi gândit vreodată.

Balanţă
Neprevăzutul răscoleşte relaţiile parteneriale şi reconfigurează şi cele mai sigure colaborări profesionale sau cupluri matrimoniale. Senzaţia că lucrurile vă scapă de sub control este accentuată şi pe undeva cam aşa stau lucrurile. Observați de pe margine ce se petrece în acest segment.

Scorpion
Dozaţi-vă eforturile şi limitaţi-vă călătoriile pentru că organismul este obosit şi chiar are nevoie de îngrijiri de specialitate. Sunt posibile analize, consultaţii medicale şi intervenţii chirurgicale sau planificarea lor în decurs de patru săptămâni de acum încolo. Evitați, pe cât posibil, să vă pierdeți într-un ocean de sfaturi medicale.

Săgetător
Relaţiile cu persoana iubită şi copiii reprezintă punctele de atracţie pe tot parcursul zilei. Dezbaterile pe teme comune, planificarea unor escapade în grup, dar şi sfaturile sunt frecvente şi necesare fiecăruia. Posibil să constataţi că întâmpinați obstacole în ceea ce vă doriți pentru că cei dragi vin cu alte propuneri şi idei.

Capricorn
Gospodăria şi familia vă solicită mult. Ar fi bine să vă îndreptaţi atenţia şi eforturile spre acestea şi să puneți la punct cele necesare. Pe de altă parte, verificați starea imobilului în care locuiți, deoarece se pot evidenţia stricăciuni ale instalaţiilor de apă. În relaţiile cu membrii familiei predomină emoţiile şi subiectivismul, astfel că este dificil să se ia decizii raţionale.

Vărsător
Se întrezăresc discuţii importante cu persoanele din anturajul apropiat, pe teme financiare. Chiar dacă se vehiculează şi subiecte mai puţin interesante, printre rânduri veți obţine suficiente repere folositoare în a vă îmbunătăţi veniturile din munca proprie. Pe de altă parte, este posibil să călătoriți pe distanţe scurte.

Peşti
Apar cheltuieli pentru cele necesare traiului zilnic. În paralel cresc şi veniturile din munca desfăşurată la serviciu, însă din punctul dumneavoastră de vedere este nesatisfăcătoare această creştere. Ar trebui să vă rezumați la investiţii minime şi să lăsați de o parte planurile financiare care presupun împrumuturi pe termen lung.

Vizualizări: 1,042

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: