Horoscop

Berbec

Vă aflaţi în compania unor persoane foarte diferite şi ori trebuie să deveniţi un fel de arbitru între taberele formate, ori încercaţi să colaboraţi eficient cu fiecare. Dumneavoastră sunteţi cu totul altfel decât aceştia, iar diferenţele atât de mari de personalitate, de metodă de lucru sau de comunicare şi de atitudine în faţa unor situaţii poate crea şi animozităţi.

Taur

Puneţi multă pasiune într-un proiect nou, care porneşte acum, şi dacă reuşiţi să vă păstraţi energia de acum până la capăt, roadele vor fi pe măsura patimii dumneavoastră. Vă place ceea ce faceţi şi când investiţi atâta bucurie de a munci într-un plan nou, rezultatele vor fi pe măsura dorinţei de reuşită. Unii vor încerca să vă oprească din elan, să vă critice deciziile, dar la vehemenţa de care daţi dovadă sunteţi greu de oprit.

Gemeni

Greu merge colaborarea cu cei din jur, pentru că nu aveţi parte de tovarăşi prea deschişi la propunerile dumneavoastră. Sunt încăpăţânaţi, închişi, nu au chef de discuţii şi parcă v-aţi lovi de un zid de răceală şi indiferenţă la orice tentativă de a vă apropia. Dacă vedeţi că nu aveţi cu cine discuta, schimbaţi direcţia dialogului către altcineva, deci ieşiţi din acest mediu.

Rac

E greu să vă vedeţi marele vis împlinit, dar nu e imposibil. Ceea ce nu aţi reuşit să puneţi în practică tot anul are mai mari şanse de materializare de acum înainte, dar trebuie să începeţi să faceţi de pe acum ceva în această direcţie. Trasaţi-vă linia directoare a acestui proiect important, pentru că nu contează doar sensul sau ţinta spre care vă îndreptaţi, ci şi felul în care daţi startul acestei acţiuni.

Leu

Nu puteţi trece uşor la etapa următoare a unei acţiuni ce părea să evolueze foarte bine. Daţi azi piept cu o serie de piedici ce vă obligă să vă adunaţi forţele mai atent şi să acţionaţi cu îndrăzneală şi ambiţie. Nu aşteptaţi să se rezolve de la sine, ci puneţi umărul concret pentru ca lucrurile să revină pe linia normală de evoluţie.

Fecioară

Deşi unii povestesc ce frumos va fi un eveniment anunţat pentru perioada următoare, dumneavoastră aveţi mari rezerve şi nu vă lăsaţi convins de promisiunile lor. Preferaţi să vă bazaţi pe fapte, nu pe basme, chiar dacă şi dumneavoastră faceţi parte dintre cei mai mari visători, viaţa v-a învăţat destule lecţii despre diferenţa dintre realitate şi vis.

Balanţă

Iubirea este tot ce aveţi mai scump pe lume şi vă bucuraţi de momente superbe alături de cel drag. Primiţi cu inima deschisă gesturile sale de afecţiune şi oferiţi în schimb tot ce aveţi mai bun în dumneavoastră. În cazul în care nu există cineva încă în inima dumneavoastră, azi şansele sunt mai mari de a întâlni o persoană care să vă facă sufletul să tresalte.

Scorpion

Nu ştiţi cum să trataţi veştile care vin azi din toate părţile, pentru că sunt foarte contradictorii. Aveţi şi motive de distracţie şi de bună dispoziţie, dar în clipa următoare auziţi ceva din extrema cealaltă. Poate fi o zi cu stări la extreme: dacă porniţi ziua prost, cu sufletul împovărat de griji şi tristeţe, sigur apare ceva care să vă facă să vă simţiţi din nou bine, dar se poate şi invers totuşi.

Săgetător

Mai bine staţi pe loc, fără a vă exprima deocamdată opinia cu privire la un eveniment care nu a ajuns încă la nivelul cel mai stabil. Încă se mai pot modifica lucrurile, încă nu s-au aşezat toate pe făgaşul normal şi o decizie luată acum sau o concluzie extrasă prea devreme ar putea genera mai târziu o complicaţie. Deja aveţi o idee despre felul în care se vor încheia aceste aspecte, dar mai bine mai aşteptaţi.

Capricorn

Nu puteţi mulţumi pe toată lumea, nici măcar atunci când urmaţi cele mai corecte căi şi nu vă abateţi de la reguli. Cineva tot vă va găsi nod în papură, chiar şi la cele mai juste decizii sau la cele mai inteligente alegeri, dar nu plecaţi urechea la astfel de comentarii. Unii nu au ce face decât să critice ceea ce fac ceilalți ca atare, dacă dumneavoastră consideraţi că faceţi ceea ce trebuie, mergeţi pe acea cale.

Vărsător

Nu ştiţi să vă bucuraţi de succesul la care aţi ajuns prin atâtea eforturi, de parcă aţi vrut şi mai mult… Nu vă mulţumiţi cu puţin, speraţi ceva mai mult de atât, dar ar fi bine să nu pretindeţi imposibilul, ci să încercaţi să acceptaţi ceea ce vi se oferă. Decât deloc, e bine şi aşa, dar ambiţia dumneavoastră e mai mare şi visaţi ca, într-o zi, să obţineţi mai mult şi să ajungeţi mai sus decât acum.

Peşti

Uneori e bine să vă susţineţi punctul de vedere cu un dram de agresivitate, pentru că doar aşa veţi reuşi să aveţi ultimul cuvânt într-o dispută. Găsiţi tonul potrivit pentru a vă face ascultat şi inspiraţi siguranţă de sine şi fermitate, ceea ce vă ajută să vă impuneţi în faţa tuturor cu uşurinţă. Nu alunecaţi spre agresivitate verbală orice ar fi, chiar dacă unii vă vor irita cu modul lor de comunicare.

Vizualizări: 3,382

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: