Horoscop

Berbec

Participaţi azi la un fel de curs în care acumulaţi informaţii noi şi o experienţă superioară în domeniul în care vă pregătiţi temeinic. Discuţia pe care o aveţi cu un profesor sau cu un specialist clarifică o serie de întrebări care vă macină şi simţiţi că lucrurile devin din ce în ce mai limpezi. Acum ştiţi mai bine ce aveţi de făcut şi priviţi cu multă recunoştinţă la cel care v-a împărtăşit din experienţa sa bogata de viaţă.

Taur

Vă aflaţi într-un punct al călătoriei spre un anumit scop în care se animă din ce în ce mai tare spiritele, semn că e momentul culminant de care depinde finalul planurilor dumneavoastră. Devine din ce în ce mai agitată situaţia, detaliile vin din toate părţile, e un adevărat bombardament de informaţii şi noutăţi care contribuie la rezultatul final al demersurilor dumneavoastră.

Gemeni

Visele pe care le construiţi acum îi vizează pe toţi cei dragi, de aceea ar fi bine să-i atrageţi şi pe ei alături de dumneavoastră, pentru a construi împreună. Puteţi doar să propuneţi ideea iniţială, după care se vor alătura şi ceilalţi membri ai familiei cu alte şi alte idei suplimentare, ca în final să se nască un plan bine conturat.

Rac

Aveţi sufletul împovărat de sentimente greu de exprimat. Parcă ceva lipseşte pentru a putea spune că sunteţi fericit şi vi se citeşte pe chip suferinţa. Norocul vă vine prin intermediul unei persoane dragi care vă arată prin gesturile sale de afecţiune cât de mult vă iubeşte şi încearcă să vă abată gândul de la problemele dumneavoastră.

Leu

Veştile care sosesc astăzi au rolul de a calma spiritele, de a echilibra o situaţie tensionată sau de a restabili ordinea în treburile dumneavoastră. Vă liniştiţi ca prin minune, iar această tihnă reinstalată are un efect benefic pentru continuarea unor proiecte. Atât timp cât sunteţi agitat şi nervos, nu vă puteţi concentra eficient la ce aveţi de făcut, dar dacă scăpaţi de un stres, dintr-o dată descoperiţi soluţiile mult mai rapid decât înainte.

Fecioară

Lăsaţi orice activitate pentru altădată, pentru că azi nu sunteţi în cea mai bună formă fizică pentru a face faţă cu brio provocării. Aveţi nevoie de linişte, de calm, de odihnă cât mai multă! Dacă veţi renunţa la muncă, de orice natură ar fi ea, veţi vedea că mintea vi se limpezeşte, că inima se linişteşte, şi în final starea de bine se va reflecta în tot organismul.

Balanţă

Vă aflaţi într-un mediu în care, altădată, vă simţeaţi mult mai bine şi aveaţi relaţii amicale cu toată lumea, dar de data aceasta ceva vă irită şi vă face să vă comportaţi ostil. Faceţi un efort să vă adaptaţi la acest grup, nu invers, pentru că sunteţi factorul perturbator care dă peste cap armonia şi buna înţelegere. Dacă aveţi mereu ceva de comentat şi criticaţi părerile cu care ceilalţi reuşesc să se pună de acord, e semn că cel recalcitrant sunteţi dumneavoastră.

Scorpion

Găsiţi la momentul potrivit echipa potrivită pentru ţelurile dumneavoastră cele mai importante, ca atare nu insistaţi să vă descurcaţi de unul singur. Ajungeţi doar să spuneţi şi altora ce anume vreţi să obţineţi, şi aţi putea descoperi în jurul dumneavoastră şi alţi oameni care urmăresc acelaşi lucru şi, dacă v-aţi uni cu toţii forţele în acelaşi sens, rezultatele ar apărea mult mai repede.

Săgetător

Nu vă grăbiţi să cheltuiţi banii pe care i-aţi adunat de ceva vreme cu atâtea eforturi într-o direcţie care vă face azi cu ochiul. Poate cineva încearcă să vă atragă într-o afacere sau, dacă ieşiţi la cumpărături, vedeţi un obiect pe care vi-l doriţi atât de mult încât sunteţi gata să deschideţi portofelul pentru a vă satisface acea dorinţă.

Capricorn

Cineva vă cere ajutorul şi sunteţi pregătit să i-l oferiţi cu generozitate, conştient că rezolvarea problemelor sale actuale depinde enorm şi de susţinerea dumneavoastră. Deţineţi azi soluţia practică la ceea ce îl frământa şi, dacă tot ştiţi ce e de făcut, cum să nu interveniţi concret în problema sa pentru a-l ajuta să depăşească impasul? Nu aşteptaţi nimic în schimb, un simplu mulţumesc v-ar fi de ajuns.

Vărsător

Nu sunteţi în apele dumneavoastră, se vede că vă macină nişte griji cărora nu le mai daţi de cap, dar dacă aţi fi atent, aţi primi de la cineva drag din preajmă exact sfatul de care aveţi nevoie. Dacă sunteţi încăpăţânat şi vă tot plângeţi singur de milă, s-ar putea să respingeţi exact cele mai de preţ îndrumări care vin de la oameni care au trecut prin situaţii similare.

Peşti

Nu ştiţi cum să trataţi veştile care vin azi din toate părţile, pentru că sunt foarte contradictorii. Aveţi şi motive de distracţie şi de bună dispoziţie, dar în clipa următoare auziți ceva din extrema cealaltă. Poate fi o zi cu stări la extreme: dacă porniţi ziua prost, cu sufletul împovărat de griji şi tristeţe, sigur apare ceva care să vă facă să vă simţiţi din nou bine.

Vizualizări: 1,030

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: