Horoscop

Berbec

Vă preocupă mult alimentaţia şi acordaţi o mai mare atenţie la tot ce consumaţi. Sunteţi pregătit, la nevoie, să începeţi un regim mai strict, din care să eliminaţi total anumite alimente. O faceţi ori pentru că v-o cere medicul, ori pentru că simţiţi nevoia să vă purificaţi după o perioadă alimentară cam haotică, deci e momentul ideal pentru o cură de slăbire sau de detoxifiere.

Taur

Nu priviţi punctul acesta al evoluţiei dumneavoastră ca pe un blocaj, pentru că nu este! E doar un moment de repaus, pentru a vă mai trage un pic sufletul, după ce aţi tras atât de mult ca să ajungeţi aici. Chiar dacă mai sunteţi tentat să folosiţi definiţii cu tentă negativă gen: stau pe loc, nu mai merge nimic, aştept degeaba, nu mai e nici o cale, veţi vedea că e cea mai greşită abordare!

Gemeni

Azi vă simţiţi liber să faceţi ce vreţi, de parcă tocmai aţi aflat un verdict prin care vi se dă voie să acţionaţi cum vă place! E o eliberare bine meritată, mult aşteptată, pentru că v-aţi simţit o vreme captiv într-o situaţie în care eraţi defavorizat, tratat injust, subjugat fără să meritaţi. Aţi luptat pe toate căile corecte să vă demonstraţi nevinovăţia şi drepturile, iar acum aţi putea primi răspunsul edificator care să vă dea în sfârşit acea senzaţie de totală descătuşare.

Rac

Există o miză motivantă în joc şi vă implicaţi în această competiţie cu multă pasiune. Vreţi să puneţi mâna pe acel premiu de aceea nu puteţi pierde nici o clipă fără să faceţi ceva în acest sens. Aveţi concurenţi puternici, să nu credeţi că e uşor să ajungeţi la rezultatele visate, dar deţineţi toate resursele unui succes deplin.

Leu

Aveţi grijă la imaginea pe care o afişaţi, pentru că există mulţi copii cu ochii pe dumneavoastră, azi, şi vă vor lua ca exemplu. Ce spuneţi, vor face şi ei, cum acţionaţi, vor acţiona şi ei cândva, deci n-ar strica să vă ajustaţi cu multă precauţie comportamentul, ca să fiţi un exemplu bun! Deveniţi îndrumător pentru alţii, pentru că ceilalţi văd în dumneavoastră un deschizător de drumuri, deci asumaţi-vă acest rol cu încredere.

Fecioară

Staţi şi cântăriţi la rece o situaţie şi ajungeţi la o singură concluzie: să-i puneţi punct aici. Consideraţi că nu merită să mergeţi mai departe, nici să tot căraţi după dumneavoastră la nesfârşit o stare de lucruri care nu va mai aduce nimic nou, ca atare pregătiţi-vă să spuneţi stop acum.

Balanţă

O veste proastă vă strică toată ziua şi nu mai găsiţi forţa sau motivaţia de a duce mai departe un plan care deja scârţâie. Aveţi impresia că vi s-au înecat toate corăbiile, că nu se mai poate face nimic şi fiecare nou element negativ care apare vă întristează din ce în ce mai mult până ajungeţi în faţa renunţării. Din păcate, nu toate merg perfect, ci priviţi cu ochii dumneavoastră cum se duce de râpă un proiect de la care aveaţi mari speranţe, dar trebuie să-l abandonaţi, pentru că nu mai aveţi încredere în el.

Scorpion

Sunteţi în faţa unui drum nou, dar vă lipseşte încrederea, de aceea e bine să fiţi acompaniat în acest moment de o persoană cu un caracter mult mai puternic decât dumneavoastră. Singur v-ar fi mult mai greu, dar aşa, însoţit, stimulat, protejat de acest tovarăş de drum, nimic nu mai pare greu.

Săgetător

Sunteţi implicat de obicei în ce se petrece în jur, dar azi alegeţi o atitudine mult mai rezervată, convins că numai aşa veţi depăşi cu bine o situaţie dezechilibrată. Rămâneţi rece, distant, oarecum dezinteresat de sensul în care merg lucrurile, şi aşa veţi vedea că efectele eventualelor hopuri nu vor mai fi la fel de mari. Nu sunteţi genul să trataţi de pe margine sau cu indiferenţă lucrurile care se întâmplă, dar de data aceasta e mult mai bine să staţi pe loc şi să nu vă băgaţi.

Capricorn

Inima vă e încă ataşată de un eveniment din trecut pe care nu-l puteţi uita. Fie că e vorba de un moment de fericire deplină din care încă vă mai extrageţi energia, fie că e o amintire tristă care vă macină, tot vă întoarceţi cu gândul în acele vremuri. Ar fi bine să luaţi cumva taurul de coarne şi să rezolvaţi treburile cu trecutul, să aşezaţi lucrurile pe făgaş normal şi să treceţi mai departe.

Vărsător

Jucaţi un rol major în colectivul din care faceţi parte, pentru că lumea vă recunoaşte supremaţia în anumite domenii şi aşteaptă de la dumneavoastră o decizie. Vedeţi lucrurile dintr-un alt unghi decât restul lumii, sunteţi bine documentat, aveţi mintea limpede, dar mai ales deţineţi informaţiile necesare pentru a extrage concluzia potrivită.

Peşti

Aduceţi-vă aminte de copilaşul din dumneavoastră care, cândva, mai spunea şi câte o minciunică pentru a ieşi basma curată dintr-o încurcătură. Aşa faceţi şi azi, pentru că puteţi să mai apelaţi şi la un mic neadevăr, din când în când, dar nu uitaţi: mic să fie! Nu vă lăsaţi păcălit de neatenţia unora pentru a turna cine ştie ce gogoşi care ar putea fi crezute.

Vizualizări: 1,361

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: