Îi vrea Boza locul lui Iordache?

Preşedintele ALDE Târgu Jiu, Ion Iordache, a comentat marţi la Radio Infinit zvonul potrivit căruia managerul Complexului Energetic Oltenia este în negocieri cu partidul din care face parte. Iordache a spus că nu are niciun fel de discuţii cu Boza în acest sens.

Surse politice spun însă că Boza nu negociază cu Iordache, ci să îi ia locul lui Iordache. „Nu mă interesează să negociez cu nimeni, pentru că nu am ce să negociez”, a spus Iordache la postul de radio. Ion Iordache a spus că pe el îl interesează să nu se mai mintă în legătură cu Complexul Energetic Oltenia.

Sorin Boza nu poate face politică, din calitatea de director al CE Oltenia. Nu a exclus însă o schimbare de carieră. „Am contract de mandat în care sunt obligat să nu am apartenenţă la vreun partid. Nu ştiu ce va fi după ce nu voi mai avea contract. Vom vedea. Dar de astăzi până în toamna anului 2020, eu am contract de mandat. Nu am făcut politică, dar nu se ştie în viaţă. Niciodată să nu spui niciodată”, a spus Boza, la o emisiune TV.

Ion Iordache nu crede că Sorin Boza a negociat cu liderii ALDE de la Bucureşti. „Ştim că este persona non grata, aşa că mai mult de atât nu ştiu. Alături de noi, de echipa de la Gorj, nu este loc de mincinoşi. Este şi un foarte slab profesionist”, a spus Iordache.

Fostul parlamentar Dan Ilie Morega nu exclude o candidatură a lui Sorin Boza, în baza unor discuţii cu Tăriceanu sau Norica Nicolai, adică preşedintele ALDE şi preşedintele interimar al ALDE Gorj.

Vizualizări: 1,998

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: