Rotaru îşi anunţă candidatura din partea ALDE. Partidul nu ştie!

Marian Rotaru, directorul implicat într-un scandal de notorietate naţională, după ce o subordonată i-a făcut pedichiura la birou, a anunţat pe pagina de socializare că va candida din partea ALDE la Primăria Târgu Jiu. Cum partidul nu ştia nimic despre asta, Rotaru a făcut pasul înapoi, spunând că altcineva a făcut postarea.

Rotaru a mai candidat la primărie şi în 2016, obţinând locul al doilea, în condiţiile în care a fost aproape singur în campanie. Ulterior, a acceptat un post de director în primărie, în schimb partidul său, PSRo, făcând alianţă cu PSD în consiliu local. Ceea ce i-a şifonat iremediabil imaginea a fost fotografia în care apare desculţ, la birou, în timp ce femeia de serviciu îi făcea pedichiura.

Anunţul lui Rotaru

Marian Rotaru a scris pe pagina de socializare un mesaj extrem de clar. „În urma discuţiilor pe care le-am avut în această săptămână cu vicepreşedintele ALDE Gorj, dl. Ion Iordache, am hotărât împreună ca la alegerile din 2020 să candidez din partea ALDE Gorj ca primar la Primăria municipiului Târgu Jiu”, a scris Rotaru. Ulterior, acesta a spus că postarea nu îi aparţine şi că altcineva ar fi făcut-o.

Iordache a spus şi el că nu se pune problema ca Rotaru să fie candidatul ALDE. „Am fost şi eu informat în legătură cu acea postare, am înţeles că dânsul s-a scuzat, că nu a postat el. Nu am avut nicio discuţie cu domnul Rotaru”, a spus liderul ALDE Gorj. „Ar fi exclusă o candidatură în condiţiile astea. Nu ne interesează în momentul de faţă, acum două luni avea o imagine, acum are altă imagine. Noi vrem să avem în echipa noastră oameni cu care să câştigăm Primăria Târgu Jiu”, a mai spus Iordache.

Vizualizări: 808

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: