Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Încă doi manageri privaţi la Hidroelectrica

Hidroelectrica are, începând cu data de 5 mai, doi noi directori în cadrul Direcției Dezvoltare - Retehnologizare, potrivit unui comunicat al companiei.

Astfel, Aurel Cocioran a fost numit directorul acestei direcții și a fost promovat de pe poziția de manager al Departamentului de Retehnologizare, fiind cel mai tânăr director din istoria Hidroelectrica numit pe o funcție strategică în companie, se arată în comunicat. Este unul dintre puținii manageri ai Hidroelectrica care sunt menținuți sau promovați în urmă procesului de selecție desfășurat cu firma Pedersen&Partners în anul 2013.

Poziția lăsată liberă de Aurel Cocioran, respectiv cea de manager al Departamentului Retehnologizare, a fost ocupată tot începând din 5 mai de Daniela Iordănescu, care până la dată de 30 aprilie 2014 a ocupat poziția de Executiv Business Director la Litostroj Power, Slovenia (fosta SKODA), unul dintre cei mai mari constructori de agregate hidroenergetice din lume. (A.A.)

Vizualizări: 126

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: