Încă doi primari liberali în poză cu liderii PSD

Mai mulți primari au participat la bâlciul de la Tismana, care a avut loc la finalul săptămânii. Printre aceștia și doi primari PNL, care au și apărut într-o fotografie cu liderii PSD Gorj Mihai Weber și Cosmin Popescu.

După primarul din Turcinești, Dumitru Modrea, Weber postează acum o fotografie în care apar și liberalii Aurariu Coman- Godinești și Daniel Coiculescu- Arcani. 

”Unitatea #echipeiPSDGorj este cea care face diferența”, este mesajul lui Weber.

De câteva luni, PSD se afișează cu primari PNL și sunt tot mai multe speculații că aceștia vor pleca de la PNL și vor candida din putea  PSD în 2024. Cu toate acestea, judecând după alte situații din politica gorjeană, apariția într-o fotografie nu înseamnă și semnala adeziunii, însă cu siguranță există o negociere. 

Devine obișnuință pentru primari să se afișeze cu ”cine dă mai mult”. La alegerile parlamentare de exemplu, au fost primari PSD care au dat mesaje de susținere pentru un candidat PNL- senatorul Ion Iordache, dar la voturi nu a fost chiar susținerea anunțată… 


Problema PNL Gorj în ceea ce privește primarii este acută pentru că oricum are mai puțini primari decât după alegerile 2020. Primarul din Logrești și-a dat demisia după câteva luni, primarul din Albeni are dosar penal, primarul din Turceni a demisionat, iar primarul din Vladimir este condamnat. Alte plecări ar produce daune serioase partidului.  

Galerie foto


Vizualizări: 2,780

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: