Încă trei săptămâni de căldură la Motru

Uzina de Agent Termic şi Alimentare cu Apă (UATAA) din Motru a prelungit programul de furnizare a agentului termic până la 15 aprilie. Cele 17 asociaţii de proprietari au semnat acorduri scrise în acest sens.

Consiliul Local Motru aprobase ca agentul termic să fie furnizat populaţiei în intervalul 1 noiembrie 2017 – 31 martie 2018. Având în vedere temperaturile scăzute, conducerea uzinei a decis să continue până pe 15 aprilie furnizarea căldurii atât către populaţia din Motru, cât şi către unităţile de învăţământ, instituţii şi agenţii economici. Administratorul special al UATAA Motru, Eugen Corcoaţă, a spus că uzina are cărbunele necesar. „Avem contracte pentru cărbune. Este achiziţionat şi plătit în avans, avem păcură. Mergem cu furnizarea agentului termic până pe 15 aprilie. Dacă temperaturile vor creşte simţitor, după 10 aprilie vom opri furnizarea“, a spus Corcoaţă.

La Motru, încălzirea la un apartament cu două camere costă 210 de lei pe lună, iar la un apartament cu trei camere – 260 de lei lunar. Preţul gigacaloriei este de 155,8 lei. În ciuda tarifelor modice, comparativ cu alte localităţi, motrenii au restanţe din ce în ce mai mari la plata întreţinerii.

Vizualizări: 2,921

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: