Primărie reabilitată cu o jumătate de milion de lei

În acest an, Primăria Turcineşti îşi schimbă „faţa”. Instituţia va fi reabilitată cu o jumătate de milion de lei. Banii au fost alocaţi din bugetul local şi de stat. Lucrările ar trebui să demareze în această primăvară şi finalizate în cel mult şase luni.

„Anunţul a fost postat pe SEAP. Aşteptăm ofertele până la sfârşitul acestei luni. Valoarea proiectului este de 491.298 lei, fără TVA. Noi vom stabili firma câştigătoare în funcţie de ofertele depuse. Lucrările ar trebui să fie gata în şase luni”, a explicat primarul Dumitru Modrea. Autorităţile locale din Turcineşti vor achita o cofinanţare de 5% din valoarea investiţiei. Proiectul pentru reabilitarea sediului Primăriei Turcineşti a fost votat în martie, anul trecut.

Lucrările care vor trebui efectuate sunt de anvelopare exterioară, schimbare tâmplărie interioară şi exterioară, refacere instalaţii termice, sanitare şi electrice, înlocuire pardoseală, acoperire terasă, realizare rampă de acces pentru persoanele cu dizabilităţi şi construirea unei fântâni arteziene. Vor fi reparaţii atât la subsolul clădirii, cât şi la parter şi etaj. (M.M.)

Vizualizări: 633

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: