Încă „una manita” încasată de ACS Viitorul cu Călin Cojocaru!

ACS Viitorul Târgu Jiu, fostă ACS Șirineasa, fostă ACS Energeticianul,  nu se dezminte și a ajuns la cel de-al patrulea eșec consecutiv al anului.  Ca să se facă de râs până la capăt, echipa aflată în prag de faliment este acum și la a doua „manita” din acest an, după cea cu Steaua. 

Echipa vâlceană pregătită de „razgândacul” Călin Cojocaru, cel care după meciul trecut spunea că demisionează dar apoi s-a răzgândit, a pierdut din nou cu 5-0, de această dată cu Gloria Buzău.  Pentru că nimeni nu i-a cerut să mai rămână pe la Târgu Jiu, Cojocaru s-a gândit să mai stea puțin, după ce spusese săptămâna trecută că va demisiona. Și a mai stat cât să se mai facă încă o dată de râs cu echipa sa.

Poate cei de la Ceahlăul și Chindia erau singurii care mai sperau că ACS Viitorul poate pune probleme celor de la Gloria Buzău, pentru a arbitra cumva lupta pentru ultimul loc de play-off, dar totuși cereau prea mult de la o echipă care nu a reușit nici o victorie în acest an, ba chiar a luat zece goluri în două meciuri, ambele pierdute la scorul de 5-0.

Înaintea etapei din weekend, ultima din sezonul regulat, erau calificate matematic în play-off echipele CSC Șelimbăr, Corvinul Hunedoara, Unirea Slobozia, CS Mioveni și FK Miercurea Ciuc.

Pentru ultimul loc calificabil se luptau, de la distanță, Gloria Buzău (31 puncte), Chindia Târgovişte (28) și Ceahlăul Piatra Neamț (28). Gloria juca acasă cu ACS Viitorul și doar o victorie a oaspeților o putea opri din drumul spre calificare. Nu a fost cazul pentru că echipa lui Călin Cojocaru s-a predat la același scor ca și în fața celor de la Steaua, 5-0.

Cu o echipă formată acum majoritar din jucători străini, aduși cea mai mare parte dintre ei de Călin Cojocaru, nici nu era greu de anticipat că se va ajunge la nemulțumiri în lot și la rezultatele de acum. Adică la lipsa de rezultate și, probabil, se va ajunge și alte probleme mult mai grave, pentru că e vorba de jucători străini. Care sunt imprevizibili, și pot fugi oricând de la echipă sau pot uita să mai revină din vacanță!

Vizualizări: 629

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: