Incendiu la depozitele omului de afaceri Florin Mircescu

Depozitele de încălţăminte şi mobilă ale omului de afaceri Florin Mircescu,unul din acţionarii LOTUS, au luat foc aseară! Intervenţia pompierilor a fost una dificilă deoarece au descoperit cu greu locaţia de unde a pornit focul, iar fumul care a învăluit toată zona era toxic, motiv pentru care pompierii au apelat la măşti de oxigen. Este vorba de fostele depozite ICRA din zona 9 Mai.

Omul de afaceri Florin Mircescu şi-a pus mâinile în cap când a văzut că din toate depozitele iese fum. “Am înăuntru încălţăminte şi mobilă. Nu ştiu cum au luat foc”, a declarat Florin Mircescu. Omul de afaceri deţine magazinele de încălţăminte “Total”. Martorii spun că au văzut foarte mult fum şi au sunat la pompieri.

Intervenţia pompierilor, îngreunată de fumul toxic şi dens

Pompierii au intervenit cu promptitudine, dar le-a luat mult până au descoperit locaţia din care a pornit focul. Din exterior flăcările nu au fost vizibile, deoarece focul ardea mocnit. “Intervenţia noastră este foarte dificilă deoarece nu avem vizibilitate în interiorul depozitului, pentru a vedea de unde a pornit incendiul. Deoarece a ars încălţăminte şi mobilă mocnit, fumul este toxic şi dens, ceea ne îngreunează munca”, a declarat Aurelian Negrea, şeful gărzii de intervenţie. Pompierii urmează să stabilească acum pagubele produse. La faţa locului s-au deplasat şi poliţiştii care au deschis o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat.

Galerie foto



Vizualizări: 502

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: