Tatăl primarului din Bărbăteşti a fost împuşcat

Ion Ştefănescu, tatăl primarului din Bărbăteşti, a fost împuşcat accidental în timpul unei partide de vânătoare. Lui Ştefănescu i-a intrat o alică în zona abdominală. Medicii spun că bărbatul este în afara oricărui pericol. Incidentul a avut loc în după-amiaza zilei de sâmbătă, pe raza fondului de vânătoare din Licurici.

Ion Ştefănescu în vârstă de 63 de ani din comuna Bărbăteşti, vânător înrăit, a mers sâmbătă împreună cu ginerele şi câţiva prieteni la vânătoare de mistreţi, la Licurici. În cale le-a ieşit însă o vulpe, iar în momentul în care s-a tras în animal, una dintre alice s-a oprit în abdomenul lui Ion Ştefănescu. „Am fost la vânătoare de mistreţi cu nişte prieteni. Un prieten a împuşcat o vulpe şi o alică rătăcită m-a lovit, a ajuns în burta mea. Eram îmbrăcat în tricou, că dacă aveam haină pe mine la distanţa aia rămânea în haină alica, nu mă atingea”, a povestit Ion Ştefănescu. Prietenul acestuia s-a ales cu dosar penal.

A avut noroc

Ginerele lui Ion Ştefănescu a participat şi el la vânătoare, a rămas mut de uimire când şi-a văzut socrul cu alicea în abdomen. „Este prima dată când se întâmplă în grupa noastră de vânătoare un accident, emoţii au fost pentru că nu ştiam cât de adânc s-a înfipt alica. O să păstrăm ca amintire alica”, a spus Dorin Boboianu, ginerele victimei.

Primarul comunei Bărbăteşti, Sorin Ştefănescu, a fost şocat să afle că tatăl său a fost împuşcat. „M-am speriat când m-a sunat tata şi mi-a spus ce s-a întâmplat, însă după radiografie s-a demonstrat că nu e grav, alica este situată în afara abdomenului astfel că m-am mai liniştit”, a spus Sorin Ştefănescu, primarul comunei Bărbăteşti.

Medicii spun că bărbatul a avut noroc. „A fost adus un pacient care prezenta o plagă intra-abdominală cu reţinere de corp străin. Starea generală este bună, va rămâne câteva zile internat, dar este în afara oricărui pericol întrucât nu a fost atins niciun organ”, a precizat Gheorghe Neaţă, medic chirurg.

Vizualizări: 353

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: