Încep Zilele Școlii Populare de Artă din Târgu Jiu

Sărbătoare mare în municipiul Târgu Jiu începând de vineri, 17 iunie. Școala Populară de Artă a pregătit o serie de spectacole și activități pentru cei mici, în care protagoniști vor fi artiști de seamă ai instituției de cultură. Solistul de muzică populară Gelu Voicu va susține un spectacol folcloric de excepție pe scena teatrului de vară.

Complexul de manifestări aniversare începe vineri, 17 iunie, cu o expoziție de picturi realizate de cursanții secțiilor de pictură, dar și un spectacol susținut de Școala Populară de Artă ”Tudor Jarda” din Cluj Napoca. Marți este seara dedicată Ansamblului Artistic ”Maria Lătărețu”, dar și a invitatului special. La ceas aniversar nu au fost uitați nici cei mai mici dintre târgujieni. Pentru ei, Teatrul de Păpuși ”Pinocchio” a pregătit două spectacole de excepție, cu intrare liberă. ”Invitatul nostru special va fi Gelu Voicu, prietenul nostru drag, un artist de seamă al folclorului nostru, un realizator îndrăgit de emisiuni la posturile naționale. Miercuri, ne-am gândit să facem o surpriză celor mai mici dintre târgujieni, Teatrul de Păpuși ”Pinocchio” va da un spectacol la teatrul de vară, două spectacole cu intrare liberă, ”Povești din pădure” și ”Sultănița, apoi de la ora 18.00 seară de muzică clasică oferită de cursanții claselor de pian și vioară”, a spus Iani Gârbaciu, purtător de cuvânt Școala Populară de Artă din Târgu Jiu.
Șirul manifestărilor se încheie joi, 23 iunie cu un spectacol de muzică ușoară și dans modern oferit tot de cursanții Școlii Populare de Artă.

Vizualizări: 1,541

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: