Începe procedura de selecţie a proiectelor civice finanţate de CJ Gorj

Consiliul Judeţean Gorj anunţă începerea sesiunii de selecție a proiectelor care vor beneficia de finanțare de la bugetul Județului Gorj pe anul 2023, pentru activități nonprofit de interes general. Vineri, cele 11 organizații care au depus proiecte și au fost finanțate în 2022, au fost invitate la Consiliu Județean pentru a-și prezenta rezultatele. Consilierul Mihai Olaru, cel care a avut inițiativa, a argumentat-o spunând că vrea să le arate și colegilor și funcționarilor cât de mult înseamnă câteva zeci de mii de lei pe care instituția le alocă.

Domeniile vizate sunt: sport, protecția mediului, educație civică și antreprenorială, turism social. Ghidul de accesare AICI

Data limită pentru depunerea propunerilor de proiecte, pentru care se solicită finanțare
nerambursabilă de la bugetul județului Gorj, este 06 iunie 2023, ora 11:00.

Durata de implementare a proiectelor se va încadra în intervalul de timp cuprins între data semnării contractului de finanțare și 30 noiembrie 2023.

Bugetul este distribuit astfel: domeniul sport - 100.000 lei; domeniul protecția mediului - 30.000,00 lei; domeniul educație civică și antreprenorială - 30.000,00 lei; domeniul turism - 30.000,00 lei; domeniul social- 30.000,00 lei.

Perioada de selecție și evaluare a proiectelor este 07 iunie-27 iunie 2023.

Informații suplimentare cu privire la procedura de selecție a proiectelor pot fi obținute la sediul Consiliului Județean Gorj.

Pe plan județean, acordarea de finanțări nerambursabile din fondurile bugetului Județului Gorj este reglementată de „Ghidul solicitantului privind regimul finanțărilor nerambursabile din fondurile bugetului Județului Gorj alocate pentru activități nonprofit de interes general pentru anul 2023”.

Vizualizări: 581

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: