Mîţu Stoian şi Enceanu se întrec în maşini scumpe

Doi dintre cei mai cunoscuţi solişti de muzică populară din Oltenia, Petrică Mîţu Stoian şi Constantin Enceanu, se întrec în maşini scumpe. Nici alţi cântăreţi din zonă nu stau rău la acest capitol.

Petrică Mîţu Stoian este şofer de peste 20 de ani şi are două milioane de kilometri parcurşi la volan. A mai avut şi amenzi pentru viteză, cea mai recentă astă-vară, pe un drum din Gorj. Artistul conduce un Mercedes GLE 350, în valoare de 80.000 de euro.

Colegul lui de scenă, Constantin Enceanu, are permis din anul 1996 şi a condus peste un milion şi jumătate de kilometri. Circulă şi el tot cu o maşină de lux, însă mai are una în garaj. Petrică Mîţu l-a convins să îşi ia Mercedes. „Este o maşină sigură şi foarte silenţioasă. Am şi un BMW X5 şi când mă urc la volanul lui, după mai multe drumuri cu Mercedesul, îmi vine să spun că «mă urcai în căruţă». O am din anul 2009 şi am făcut cu ea 400.000 de kilometri în condiţiile în care jumătate de an o ţin în garaj”, a povestit Enceanu pentru autotestmagazin.ro.

La rândul lui, solistul de la „Doina Gorjului”, Valentin Sanfira, are un BMW de ultimă generaţie. Nici Olguţa Berbec nu stă rău la acest capitol, având un Range Rover Sport.

Vizualizări: 9,498

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: