Incompetenţă fără sfârşit. Intră în comisia de disciplină!

Primăria Târgu Jiu a schimbat panourile prin care turiştii sunt avertizaţi să nu atingă operele lui Brâncuşi din ansamblul Calea Eroilor, după ce presa a semnalat faptul că sunt pline de greşeli. Surpriză, noile panouri sunt la fel de pline de greşeli. După ce jurnalistul Narcis Daju a scris pe pagina sa de facebook despre noua serie de greşeli, panourile au fost adunate de un angajat al primăriei. Instituţia a anunţat că va face o comisie de disciplină pentru a afla cum a fost posibil aşa ceva.

POSTAREA LUI NARCIS DAJU

Senzațional de dobitoci!
Au greșit din nou panourile!
Și este deja a treia variantă greșită, amplasată, in decurs de cateva zile, langa capodoperele brancusiene de la Targu Jiu.
BEZNĂ, Tudor și Strîmbulescu sunt genul acela de dobitoci pe care si cel mai experimentat doctor de dobitoci ți-l dă acasă, după ce vede pe un astfel de panou că toți trei sunt intr-o fază terminală de prostie și infatuare.
Cum să scrii "prejma" in loc de "preajma", in plin scandal national legat de greselile de pe fostele panouri?
Cum să faci dezacorduri de-astea vizibile de pe Lună, gen "se interzice contactul A persoanelor"???
Ultima solutie este sa se organizeze un chiolhan de-ăla cultural, de corectare a panoului, cu Consiliul Stiintific al Centrului Brancusi, alcatuit din experti avizi de chiolhanuri si bani publici.

Galerie foto




Vizualizări: 4,802

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: