Infracțiuni pe bandă rulantă. A furat o mașină și a condus-o băut, apoi a făcut accident!

Un accident de circulație a avut loc pe un drum județean din comuna Runcu, sâmbătă dimineața. Un tânăr de 21 de ani ar fi furat o mașină din Lelești, s-a urcat la volan deși era băut și nici nu avea permis, iar într-o curbă, a pierdut controlul din cauza vitezei si lipsei de experiență la volan, a ieșit de pe drum și a făcut accident. Șoferul de ocazie a fost transportat la spital cu mai multe traumatisme. 

"Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un tânăr de 21 de ani, din comuna Bălcești,în timp ce conducea un autoturism pe DJ 672 C ,comuna Runcu, într-o curbă la stânga a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă,rezultând rănirea conducătorului auto. 

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Totodata,din verificările efectuate a reieșit faptul că tânărul nu posedă permis de conducere, iar autoturismul aparține unui bărbat din comuna Lelești, care i-ar fi fost sustras în această dimineață. 

În cauză s- a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul de către o persoană aflată sub influența alcoolului, care nu posedă permis de conducere și furt în scop de folosință", a comunicat IPJ Gorj. 

Vizualizări: 1,863

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: