Inspecție pe Transalpina. Se deschide pe 1 iunie, dar cu restricții

O comisie de specialitate a verificat marți drumul DN67 C, în urma căreia a fost luată decizia redeschiderii șoselei Transalpina încdpând din 1 iunie 2022.

 „A început inspecția pe DN 67C,Transalpina, sectorul de drum cuprins între Rânca și Obârșia. Comisia formată din specialiștii CNAIR, DRDP Craiova, SDN Târgu Jiu, SDN Vâlcea și Poliția Rutieră va decide astăzi dacă sunt îndeplinite condițiile de reluare a circulației pe sectorul de drum dintre Rânca și Obârșia Lotrului.
Revenim cu rezultatul inspecției după finalizarea tuturor etapelor inspecției“, au transmis reprezentanții Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutier.

Recent pe pagina de Facebook a Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere a postat fotografii spectaculoase surprinse pe Transalpina. În ele se putea vedea cum angajații lucrau la deszăpezirea părții carosabile.

În urma verificărilor s-a luat decizia ca circulaţia pe drumul naţional DN 67C-Transalpina să se redeschidă, începând cu data de 1 iunie 2022, ora 08:00.

Chiar dacă va fi redeschisă șoseaua, circulația rutieră se va desfășura cu anumite restricții, după cum urmează:

- circulaţia rutieră va fi închisă/restricţionată pe durată limitată în funcţie de condiţiile meteorologice(ceaţă, ploi torenţiale, furtună etc.) şi ca urmare a unor fenomene cum sunt avalanşele sau căderile de stânci;
- circulaţia rutieră va fi închisă/restricţionată, pe durată limitată, în cazul executării unor lucrări în zona drumului;
- circulaţia rutieră va fi închisă pe timpul nopţii, în intervalul orar 21:00-7:00 pe sectorul de drum DN 67C km 34+800 – km 59+800;
instituirea permanentă a restricţiilor de tonaj de 3,5 tone şi de viteză de 30 km/h.

Galerie foto


Vizualizări: 1,300

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Călătorii:

Citește și: