Instructor de arte marțiale gorjean, acuzat de dublă crimă

Motreanul Iacob-Bebe Chers, în vârstă de 45 de ani, fost instructor de arte marțiale în Târgu Jiu, cu rezultate importante în plan sportiv, este acuzat de dublă crimă în Anglia.

Acesta, alături de Ionuț-Valentin Boboc, un tânăr de doar 21 de ani, a fost arestat preventiv pentru că i-ar fi ucis pe Fahad Hossain Pramanik și un al doilea bărbat, rămas neidentificat.

Cadavrele acestora au fost găsite în urmă cu o săptămănă într-o casă, după ce locatarii au semnalat că în imobil se simte un miros ciudat.  

Conform presei engleze, cei doi suspecţi au fost audiaţi separat şi au avut la dispoziţie traducători. „Este o investigaţie rapidă, iar preocuparea nostră este să aflăm cum şi de ce au murit aceşti doi bărbaţi. Procesul formal de identificare este în curs, dar credem că una dintre victime este localnic. Prioritatea noastră va fi să informăm rudele înainte de a furniza orice alte detalii despre oricare dintre victime”, a transmis poliția.

Cadavrele celor doi bărbați au fost găsite într-o casă de pe Wood Street, din Bristol, duminică, 12 septembrie, la prânz. Boboc și Chers ar fi ucis bărbații cu o zi înainte.

Vizualizări: 12,434

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: