Și-a amenințat fosta soacră

În ultima săptămână, polițiștii gorjeni au intervenit în 15 de cazuri de violență domestică. În nouă dintre ele, poliţiştii au emis un ordin de protecţie provizoriu, valabil 5 zile.

În urma probatoriului administrat într-o cauză penală, la data de 16 septembrie, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 46 de ani, din municipiul Târgu Jiu, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea măsurilor impuse de instanța de judecată printr-un ordin de protecție și amenințare.

Din cercetările efectuate de polițiști, a reieșit faptul că, în cursul zilei de ieri, bărbatul ar fi amenințat-o cu acte de violență pe fosta sa soacră de 50 de ani, din municipiul Târgu Jiu, și s-ar fi apropiat la o distanță de mai puțin de 100 de metri față de imobilul unde aceasta locuiește, încălcând astfel obligațiile impuse printr-un ordin de protecție emis de Judecătoria Târgu Jiu.

Totodată, polițiștii au emis un alt ordin de protecție provizoriu față de bărbat.

În ultimele 24 de ore, polițiștii au emis două ordine de protecție provizorii. Un bărbat de 37 de ani, din comuna Berlești, l-ar fi îmbrâncit și amenințat cu acte de violență pe tatăl său. Bătrânul de 71 de ani a sesizat poliția. Iar  o femeie de 56 de ani,  din orașul Novaci, a fost agresată de către soțul său. 

Vizualizări: 1,160

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: