A intrat în casa cuprinsă de flăcări, pentru a-și salva fiul

Un gorjean de 40 de ani a suferit arsuri pe 60% din suprafața corpului, după ce a intrat în casa cuprinsă de flăcări, crezând că fiul său de șapte ani este acolo.

Copilul nu era în casă, dar bărbatul este acum în stare gravă, fiind preluat de un elicopter SMURD și transportat la Spitalul din Timișoara.

Incendiul a avut loc duminică în comuna gorjeană Bălești, sat Ceauru. “La fața locului s-au deplasat 4 autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Tg-Jiu, precum și o ambulanță din cadrul SAJ Gorj, echipajele de intervenție constatând că incendiul se manifesta violent la mansarda construcției cu posibilitate de propagare. S-a intervenit pentru localizarea și lichidarea incendiului în limitele găsite, evitându-se propagarea la construcțiile învecinate”, a transmis ISU Gorj.

Soacra bărbatului, în vârstă de 68 de ani, a suferit un atac de panică. Femeia a fost preluată de echipajul SMURD și transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului din Tg-Jiu.

Vizualizări: 4,706

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: