Intervine în scandalul de la Spitalul Județean: Să înceteze disputele!

Intervine și președintele Consiliului Județean Gorj în scandalul din spital. Cosmin Popescu îndeamnă medicii și conducerea unității spitalicești să renunțe la aceste dispute care nu fac decât rău spitalului. 

Reacția lui Cosmin Popescu vine la câteva zile după ce medicul chirurg Claudiu Soare a cerut demisii la Spitalul Județean. Principalul motiv a fost faptul că nu mai sunt acoperite toate gărzile de radiologie și pacienții riscă să nu mai poată beneficia de o banală ecografie. În replică, spitalul a transmis că se face teleradiologie, adică un medic cu competențe din Urgențe face ecografia și diagnosticul e pus, de la distanță, de un medic radiolog. 

Cosmin Popescu a declarat la Radio Infinit că aceste certuri între conducere și medici trebuie să înceteze: “Toate aceste dispute care aduc prejudicii spitalului se vor rezolva. Eu, ca și administrator al acestor clădiri, fac toate eforturile pentru a aduce fonduri, a aduce aparatură de înaltă calitate. Nu intru în aceste dispute. Îi rog să înceteze cu aceste dispute pentru că trebuie să acționăm pentru pacienți”.

Vizualizări: 1,844

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: