Investiție prin Asociația ”Zona Metropolitană Târgu-Jiu”

Sediul primăriei Telești va fi modernizat în totalitate cu bani obținuți prin Asociația ”Zona Metropolitană Târgu-Jiu”. Proiectul va primi finanțare prin PNRR, iar valoarea investiției care se va face aici se ridică la aproximativ 320.000 de euro. Din acest proiect mai face parte și realizarea unei stații de încărcare electrică.

Clădirea în care funcționează primăria datează din anul 1974 și până acum nu a beneficiat de reabilitare capitală. În decursul anilor s-au făcut doar reparații pentru întreținerea clădirii. ”Am depus un proiect pe PNRR prin Asociația ”Zona Metropolitană Târgu-Jiu” pentru reabilitarea sediul primăriei. Este vorba de o reabilitare capitală, precum și dotarea cu cele necesare. O să avem și panouri solare pentru reducerea costurilor. Valoarea proiectului este de 320.000 de euro și tot din acești bani se vor face și două stații de încărcare electrică pentru mașini chiar în fața primăriei.”, a declarat Romulus Bâldea, primarul din comuna Telești.

În comuna Telești se vor mai face două stații de încărcare electrică, însă acestea cu fonduri obținute prin Consiliul Județean Gorj

Vizualizări: 1,546

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: