Investiții la spitalul din Târgu-Cărbunești

Se anunță un an cu multe proiecte la Târgu-Cărbunești. Autoritățile au făcut rost de bani pe care îi vor investi în sănătate. Concret, Policlinica din oraș și spitalul vor intra în reabilitare. La Policlinică, va fi construit un etaj în plus și vor fi modernizate restul spațiilor. De asemenea, alte trei secții din spital urmează să fie reabilitate cu bani de la Compania Națională de Investiții.  

Policlinica din Târgu-Cărbunești va intra, în primă fază, în șantier. Primarul Dănuț Birău a vorbit despre acest proiect: “Am semnat un contract pentru care am făcut plăți pentru consultanță și pentru studiile de fezabilitate pentru ambulatoriul Spitalului de Urgență din Târgu-Cărbunești. În următoarea lună, vom încărca pe platforma electronică și vom scoate la licitație execuția și proiectarea la pachet a lucrărilor pentru acest ambulatoriu. Se mai construiește un etaj și sunt modernizate toate celelalte care se găsesc, inclusiv un lift care să ușureze accesul bolnavilor către etajele superioare”.

Investiții vor fi făcute și la spital. Mai exact, trei secții vor fi modernizate în acest an. „Tot la Spitalul de la Târgu-Cărbunești, avem pe CNI aprobată consolidarea și modernizarea corpului C 14, unde avem secțiile de Pneumologie, Interne și Cardiologie. Suntem în faza de proiectare și urmează să fie scoase la licitație lucrările de execuție”, a mai spus edilul din Târgu-Cărbunești.

Vizualizări: 1,162

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: