Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Iohannis, în Piaţa Universităţii. Foto - 30.000 de protestatari!

Preşedintele Klaus Iohannis a ajuns în Piaţa Universităţii, acolo unde peste zece mii de oameni protestează împotriva intenţiei guvernului de a modifica prin ordonanţă de urgenţă codurile penal şi de procedură penală. Iohannis a blocat în primă fază adoptarea ordonanţei, prin prezenţa sa neanunţată la şedinţa de guvern, dar riscul nu a trecut. 

update, ora 19.00: Numărul protestatarilor depășește 20.000. Aceștia merg spre sediul guvernului. Proteste sunt și la Sibiu - 3.000 de oameni, Timișoara - 2.000, Cluj Napoca - 5000 de oameni, Brașov, Iași, Baia Mare, Constanța.

update, ora 20.00: Protestatarii au plecat de la sediul guvernului spe sediul central al PSD. Numărul de protestatari este evaluat de jandarmi la 28.000.

Galerie foto


Vizualizări: 1,015

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: