Iordache: Apropierea de PSD mă îngrijorează

Senatorul PNL Gorj, Ion Iordache, se declară îngrijorat de criza politică prin care trece țara. “România a mai fost în situația asta și nu a reușit să construiască nimic! Mi-am păstrat distanța față de criza politică din ultimele zile pentru că, așa cum am spus de multe ori, oamenii au nevoie de soluții la problemele lor, nu de conflicte. În situația actuală suntem tot mai departe de reforme, de investiții, de construcție și dezvoltare, fapt care mă nemulțumește profund”, a transmis senatorul de Gorj.

Acesta se teme că proiectele începute în primul an de guvernare s-ar putea bloca. “Am intrat în politică tocmai pentru că proiectele mari care pot dezvolta comunități nu au șanse fără sprijin politic și guvenamental. În ultimul an am făcut pași importanți pentru dezvoltarea județului Gorj și nu pot accepta ca toate proiectele noastre să fie puse în pericol de această criză politică”, a adăugat senatorul de Gorj.

Ion Iordache nu agreează o apropiere de PSD și face apel la unitatea Partidului Național Liberal. “Fac un apel de unitate către colegii liberali, indiferent care le este opțiunea în campania internă! Eu voi sprijini doar soluția care va arăta maturitate politică și care va pune pe primul loc dezvoltarea Gorjului și a României”, a transmis senatorul de Gorj.

PNL își alege președintele pe 25 septembrie, candidați fiind premierul Florin Cîțu și actualul președinte al partidului, Ludovic Orban. Criza guvernamentală ar putea influența inclusiv rezultatul de la congres.

Vizualizări: 1,574

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: