Iriza: Gata! ALDE scrie pe mine!

Senatorul Scarlat Iriza a declarat că nu va pleca din ALDE, în ciuda neînţelegerilor pe care le are cu Dian Popescu, copreşedintele partidului. Declarația vine după ce la nivel național s-a speculat că senatorul Iriza se pregătește să plece în noul partid pe care l-ar înființa fostul premier Victor Ponta împreună cu Daniel Constantin, fostul ministru al Agriculturii.

Iriza spune că nici vorbă de așa ceva și că ALDE va rămâne ultimul partid în care va activa. „Nu mai vreau alte partide, m-am săturat, ALDE scrie pe mine, îmi ajunge. Eu am trecut în două luni, am trecut prin toate partidele și am zis «Gata, mă opresc!». Nu mai plec din ALDE. Mi-a fost foarte greu să mă acomodez în partidele mici, dar nu pot să mai plec, niște oameni m-au făcut senator și nu pot să le întorc spatele”, a spus Iriza. Mai mult, senatorul spune că duminică are loc Biroul Permanent Național al ALDE și se va stabili data la care vor avea loc alegerile interne din partid.

Întrebat despre relația cu șeful ALDE Gorj, Dian Popescu, Iriza a declarat: „Suntem într-o relație instituțională și anume, el ca și consilier - dacă o fi, că eu n-am văzut hârtiile - la ministrul Energiei, eu ca și senator, vicepreședintele comisiei de energie din Senatul României”.

Vizualizări: 1,037

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: