Ișfan, despre o funcție mai înaltă: Poate după 2020...

Ion Ișfan vrea să stea cel puțin doi ani la Inspectoratul Școlar Județean Gorj, unde a revenit joi ca inspector general adjunct, după ce luna trecută plecase din funcția de inspector general. Se auzise că pe noul post va sta câteva săptămâni, până va prinde un post în Ministerul Educației, dar lucrurile s-au schimbat.

În cele câteva săptămâni în care a lipsit din Inspectoratul Școlar Județean Gorj, Ișfan a fost profesor de matematică la Liceul Roșia Jiu. “Trei săptămâni m-am întors la catedră. A fost bine. Ca inspector general, e o responsabilitate foarte mare. Sunt lucruri care se completează cumva. Și ca inspector general adjunct ai 2, 3, 4 ore pe săptămână. E ca un concediu mai lung, că oricum nu-mi luasem concediu de patru ani de zile și cred că mi-a prins bine. Văd viața cu alți ochi”, a spus Ișfan.

Întrebat dacă își dorește o funcție mai înaltă, Ișfan a dezvăluit, la Radio Târgu Jiu, că are în plan una, dar de anul viitor: „E un colectiv extraordinar de dascăli la Roșia Jiu. M-au făcut să trec foarte bine acești oameni peste povestea cu Inspectoratul Școlar, pentru că nu mi-a fost și nu mi-e ușor. Un ochi râde, un ochi plânge că am reușit să închei povestea cu postul de inspector general adjunct. Nu mă mai interesează altă funcție acum. Nu pot să spun că niciodată. Poate după 2020 se vor întâmpla niște lucruri așa cum mi le imaginez eu, dar sub nicio formă acum”.

Joi a fost o zi tensionată la ISJ Gorj. Ordinul de numire a lui Ișfan a venit încă de la prima oră, dar totuși nimeni din inspectorat nu a confirmat în primele ore. Pe surse s-a auzit că inspectorul general Marcela Mrejeru și-a anunțat demisia la partid, dar până la finalul zilei a renunțat. Rămâne de văzut cât timp vor putea face echipă cei doi. (M.M.)

Vizualizări: 2,629

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: