Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Juniorii de la Pandurii au pus ghetele în cui. "Nu ne mai prezentăm la meciuri"

Echipele de juniori de la Pandurii sunt lăsate să moară, deși toate autoritățile s-au lăudat public că le sprijină. Copiii de la echipele de fotbal au decis împreună cu părinții lor să nu se mai prezinte la meciuri.

Postarea lui Alex Krupenschi

Noi, juniorii clubului Pandurii Târgu-Jiu, am stabilit împreună cu părinții sa nu ne mai prezentam la meciurile din campionat deoarece condițiile care ni se oferă nu sunt demne de un club precum Pandurii.
Noi trebuie sa mergem la meciuri cu mașinile personale, pentru ca nu ni se pune microbuz la dispoziție pentru a ne deplasa la meciuri.
Suntem nevoiți sa jucam meciurile de pe teren propriu tocmai la Stanesti deoarece clubul nu ne pune la dispoziție terenul 2 pe care se antrenează echipa mare.
Atunci când am jucat, am avut la dispoziție doar 2 mingi de joc, INCREDIBIL.
De un an încoace nici masa după meciuri nu mai primim.
-PANDURII2003-

Vizualizări: 3,770

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: