Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Halep, nr. 1 mondial. A plâns pe terenul de tenis

Simona Halep este nr. 1 mondial după victoria din semifinalele de la Beijing, scor 6-2, 6-4, cu letona Jelena Ostapenko. După finalul meciului, Simona a oferit primele declarații. Cu lacrimi în ochi, Halep și-a găsit cu greu cuvintele. „E foarte emoţionant, e minunat că am putut face asta. Mulţumesc familiei mele şi celor din echipa mea, inclusiv lui Darren, care nu e aici. E ziua mea specială. Am multe lucruri de spus, dar cuvintele nu pot descrie ce simt acum. Vă mulţumesc pentru sprijinul din această săptămână. Mulţumesc China, am făcut meciuri foarte bune aici, am reuşit să o înving pe Maria Sharapova”, a declarat prima jucătoare din România care ajunge pe locul 1 WTA.

Organizatorii turneului din capitala Chinei i-au pregătit o surpriză Simonei după ce Halep a devenit numărul 1 WTA: un aranjament floral imens, din trandafiri, în forma cifrei 1.  

Vizualizări: 1,992

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: