Kresimir Basic vrea o victorie cu Steaua

CSM Târgu Jiu are parte de o nouă deplasare în startul Grupei 11-18. După deplasarea de la Galaţi, echipa pregătită de Kresimir Basic, s-a deplasat la Bucureşti, pentru duelul cu CSA Steaua.

Baschetbaliştii gorjeni sunt în căutarea primei victorii în deplasare în actuala stagiune. Jucătorii pregătiți de Kresimir Basic au pus gând rău Stelei şi vor victoria. În lupta pentru o poziţie mai bună în clasamentul Grupei 11-18, un succes pe terenul steliştilor ar însemna enorm de mult în lupta pentru menţinerea în Liga Naţională. ”Meci dificil, aşa cum sunt toate meciurile din această grupă, indiferent dacă sunt acasă sau în deplasare. E normal ca în deplasare să fie un pic mai greu, dar aşa cum am spuns încă de la început, vom merge la fiecare meci să dăm tot ce este mai bun din noi, şi aşa vom face şi la acest meci. Vom încerca să câştigăm această partidă, la fel cum vrem să le câştigăm pe toate cele care urmează. Orice victorie în deplasare are o importanţă foarte mare, mai ales în situaţia noastră de acum, în care nu ne-am legat de o victorie în deplasare. O victorie ar însemna dublu ca şi poziţie în clasament, ca şi moral, ca şi atitudine, pentru că această echipă are capacitatea şi potenţialul de a trece peste aceste probleme, însă este nevoie ca jucătorii, dar şi noi să fim focusaţi 40 de minute, 50 de minute dacă este nevoie pentru a trece cu bine peste problemele care se ivesc pe parcursul meciului. Dacă vom avea abordarea din prima parte a meciului cu Galaţi, atunci orice meci va fi dificil, dar dacă vom avea abordarea din partea a doua a meciului, atunci este o altă poveste”,  precizat antrenorul croat înaintea acestui joc.

CSM Târgu Jiu trebuie să se descurce în meciul de la Bucureşti fără Porter Troupe care a suferit o accidentare pe finalul meciului de la Galaţi şi este indisponibil pentru confruntarea cu Steaua.

Partida cu Steaua se va disputa miercuri seară, în Sala ”Mihai Viteazul” şi va începe la ora 19.00. 

Vizualizări: 344

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: