Oltenii își fac autocritica: Am fost penibili. Suntem cu moralul praf!

Ultimul eșec al Universității Craiova  aduce o situație și mai tensionată la echipa preluată de Eugen Neagoe. Jucătorii și-au făcut autocritica după meciul pierdut la Constanța și spun acum că au moralul la pământ.

Universitatea Craiova a pierdut partida contra celor de la Farul Constanța, scor 2-1, în cadrul etapei cu numărul 24 din Superliga României.

În urma acestui eșec Bogdan Vătăjelu s-a arătat dezamăgit de prestația sa și a colegilor săi, declarând că echipa a fost penibilă. „Am fost penibili. Am avut ședință, Mister e supărat pe noi. Am fost penibili, chiar dacă în a doua repriză ne-am mai revenit. Chiar am fost penibili, începând cu mine. Chiar și așa penibili cum am fost, am, avut ocazia să egalăm, dar ar fi fost nedrept. Sunt zile în care nu poți să faci nimic. Azi lor le-a ieșit, noi ieșim pierzători și e păcat. Eu cel puțin am fost penibil. Trebuie să băgăm capul în pământ și să o scoatem la capăt. Aceste fluctuații nu ne prind bine deloc. Avem deja trei meciuri în care prima repriză e slăbuță și în a doua ne revenim puțin. Ne trezim foarte târziu și nu avem acel mic noroc ca să scoatem un egal. Suntem cu moralul praf, după un asemenea meci… Dacă am jucat în halul în care am jucat ce să mai zic, suntem o apă și-un pământ. Poate ar fi timpul să plece 15 jucători”, a spus, supărat mai ales pe prestația sa, Bogdan Vătăjelu.

Vizualizări: 614

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: