Laptopuri și tablete pentru copiii din Alimpești

Autoritățile locale caută soluții pentru ca școala online să devină posibilă pentru toți copiii. Chiar și pentru aceia care nu au un laptop ori o tabletă și nici acces la internet. În comuna gorjeană Alimpești, edilii au reușit să facă economii și au cumpărat tablete pentru toți copiii fără posibilități din comună. Acestea vor fi distribuite săptămâna viitoare.

25 de tablete și 7 laptopuri a reușit să cumpere Primăria Alimpești. Banii provin din economii făcute în ultimele luni. Fie de la diverse investiții, fie ca urmare a faptului că microbuzele școlare au stat în garaj și s-au economisit banii pentru combustibil.

Dispozitivele vor fi distribuite copiilor săptămâna viitoare. Vor avea parte și câțiva profesori de laptopuri pentru că nu aveau acces la un astfel de aparat ca să poată să predea pe internet. „Primăria și Consiliul Local și-au dorit să vină în ajutorul acestor copii fără posibilități materiale. Am achiziționat 25 de tablete pentru a le înmâna elevilor pentru școala online plus șapte laptopuri pentru domnii profesori tot pentru a facilita accesul la învățătură pentru toți copiii din comuna noastră și ne bucurăm că putem să-i ajutăm. Atât putem deocamdată”, a declarat primarul din Alimpești, Dan Floarea. (A.A.)

Vizualizări: 1,086

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: