Larisa Vaideş, frumoasa din Rovinari, vrea să-şi deschidă o şcoală de dans

Nume: Larisa-Mădălina Vaideş

Poreclă: Creaţa, prietenii uneori îi mai spun şi Ralisa

Vârstă: 18 ani

Ocupaţie: elevă la Grupul Şcolar Industrial din Rovinari

Pasiuni: dansul, voleiul şi mersul cu rolele

Timp liber: majoritatea timpului şi-l petrece cu prietenii sau dansând

Mâncare preferată: nu este pretenţioasă, mănâncă aproape orice şi la orice oră doreşte pentru că nu are probleme cu greutatea

Vestimentaţie: preferă ţinutele comode, nu se îmbracă foarte extravagant pentru că e de părere că nu trebuie să fi neapărat dezbrăcată ca să fi sexy

Scop: să îşi deschidă propria şcoală de dans

Larisa-Mădălina Vaideş este o tânără deschisă la nou care se declară mulţumită de ea însăşi ca persoană, deşi admite că are şi multe defecte. Nu şi-ar părăsi părinţii pentru nimic în lume iar cel mai mare vis al ei, pe lângă faptul că vrea să ajungă o arhitectă recunoscută, este acela de a-şi înfiinţa o şcoală de dans proprie. Îşi doreşte din tot sufletul ca visele ei să devină realitate.

Larisa are 18 ani, este din Rovinari şi spune despre ea că este propriul ei model. Este o luptătoare şi consideră că demnitatea nu ar trebui să lipsească niciodată unei femei, că o femeie trebuie întodeauna să ştie să facă faţă oricărei situaţii şi mai ales nu îi place să fie luată peste picior. „Îmi place aşa cum sunt, nu am nevoie de niciun model pentru că mă consider propriul meu model, nu îmi place să fiu luată peste picior şi în niciun caz nu îmi lipseşte demnitatea. Mă mulţumesc cu ceea ce sunt”, a mărturisit Larisa. Chiar dacă se consideră o femeie frumoasă, Larisa, fiind şi câştigătoarea titlului de Miss Crăciuniţa Rovinari 2008, este de părere că mai mult ar trebui să conteze sufletul omului şi nu aspectul fizic pentru că, spune ea, nu trebuie să te dezbraci ca să fi sexy, numai o femeie superficială poate gândi aşa.

Spune despre ea că este uşor naivă, că de cele mai multe ori nu apreciază ceea ce îi este dat şi cel mai rău, după părerea ei, că se lasă uşor influenţată de cei din jurul ei. „Am trei mari defecte dacă pot spune aşa, cel mai mare ar fi că mă las uşor influenţată de cei din jurul meu, apoi ar mai fi că sunt naivă şi nu prea apreciez lucrurile”, a declarat Larisa.

Prietenii spun despre ea că este foarte vorbăreaţă şi nebunatică dar se mândresc că este prietena lor şi spun că este foarte bine să fie aşa pentru că nu le plac persoanele închise cu care nu au ce discuta.

Motto-ul după care se ghidează pare a fi unul dintre cele mai comune pentru tinerii din ziua de azi şi anume „atâta timp cât eşti cu capul pe umeri şi cu picioarele pe pământ, poţi face ce vrei”.

Vizualizări: 156

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: