Lavanda, cadoul perfect de Crăciun

Decorațiunile de Crăciun au devenit tot mai căutate anul acesta, iar lavanda pare să fie vedeta sezonului. Parfumul pe care-l emană planta, dar și elementele specifice sărbătorilor de iarnă, toate fac ca un ornament să fie obiectul perfect în casă. Mulți le cumpără pentru a le face cadou.

  

Clasicele cadouri sau ornamente pentru Crăciun s-au transformat în ceva mai special anul acesta. Lavanda este planta cea mai căutată în perioada sărbătorilor de iarnă, mai ales atunci când vorbim despre un obiect decorativ pe care să-l punem în casă. Ideea i-a venit unei tinere din localitatea Polata, foarte aproape de Târgu Jiu. Ana Neagu s-a gândit să facă ceva diferit și a reușit.

”Anul acesta ne-am organizat puțin mai diferit deoarece a fost și pandemia și vânzările merg mai altfel. După cum se vede sunt tot felul de decorațiuni de Crăciun și mai ales lavanda, aceasta este amprenta mea”, a spus Ana Neagu

Ana nu are timp mai deloc și asta pentru că telefoanele sună mereu, iar produsele nu stau pe raft. Nu doar aranjamentele în ghiveci sunt căutate, ci și cutiile cu cadouri.

”Aici pe raft sunt ultimele aranjamente care vor pleca către clienții mei. Facem cadouri mai speciale, mai ales pentru doamnele mai deosebite. Punem săpunel natural cu tematică de Crăciun, cu moșul lavandă, și o cremă pentru piele uscată”, a mai declarat tânăra gorjeancă.

Cei care le cumpără sunt plăcut impresionați și spun că astfel de ornamente reprezintă cadoul perfect. ”Ne-am gândit pentru colaboratorii noștri să oferim aceste aranjamente cu lavandă, ornamente de Crăciun sau niste cutii cadou care detin diferite obiecte. Le-aș recomanda și celor care nu le-au incercat să o facă, să le cumpere și să le ofere din toată inima celor dragi”, a spus Doris Negrilă, cumpărător.

Prețul unui astfel de ornament pornește de la 60 de lei și pot ajunge până la 300 de lei, depinde de dorința și preferința cumpărătorului.

Vizualizări: 1,114

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: