Lecție de astronomie la Shopping City Târgu Jiu

În perioada 9-12 mai, copiii cu vârste cuprinse între 5 și 14 ani pot porni într-o excursie spre inima Universului, la Shopping City Târgu Jiu. Aici are loc Școala Planetelor, o lecție interactivă de astronomie și un spectacol inedit, proiectat pe cupola unui planetariu gonflabil.

Proiecția durează între 35 și 40 de minute, iar spectacolul se repetă din oră în oră, în intervalul 10:00-18:00. Incursiunea în Univers va fi ghidată de un specialist în astronomie, care va dezvălui toate secretele sistemului solar. Copiii vor putea descoperi ce se poate întâmpla dacă planetele ar intra în coliziune, dar și care este diferența dintre comete, asteroizi și meteoriți. Toate fenomenele vor fi explicate printr-o serie de simulări, care vor stimula setea de cunoaștere a micilor exploratori.

Planetariul mobil va fi amplasat la etaj, vis-a-vis de Cinema City, iar accesul este gratuit, în limita locurilor disponibile. Pentru a participa la eveniment este necesară o rezervare telefonică la numărul 0760.896868.

Vizualizări: 752

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: