Licitație contestată pentru modernizarea drumurilor dintr-un sat din Gorj

Autoritățile locale din comuna gorjeană Bălești au obținut finanțare pentru modernizarea infrastructurii rutiere din satul Ceauru. Investiția se ridică la aproximativ 7.000.000 de lei și este finanțată prin programul guvernamental ”Anghel Saligny”. A fost organizată și licitația, însă sunt contestații.

Satul Ceauru se va transforma în șantier, asta după ce se va finaliza procedura de licitație.

”Avem contestații la licitația pentru modernizarea infrastructurii rutiere în satul Ceauru. Investiția care se ridică la aproximativ 7.000.000 de lei constă în asfaltarea tuturor drumurilor din sat și refacerea rigolelor pe o distanță de 6 kilometri. Este un proiect ambițios, pentru că ne dorim modernizarea infrastructurii rutiere în acest sat. Am organizat și licitație și sunt contestații”, a precizat primarul din Bălești, Mădălin Ungureanu.

Un alt proiect ambițios al autorităților din comuna Bălești este modernizarea și înfrumusețarea centrului localității. ”Investiția se ridică la aproximativ 2.700.000 de lei și este realizată cu bani de la bugetul local. Ne dorim să modernizăm și să înfrumusețăm centrul comunei, mai ales că aici au fost realizate lucrări la sistemul de canalizare. O să facem trotuare, rigole și intrările la proprietățile oamenilor pe o distanță de patru kilometri, mai ales că în această zonă au fost și multe evenimente rutiere care s-au soldat din nefericire și cu pierderi de vieți omenești”, a mai spus primarul din Bălești.

Vizualizări: 1,930

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: