Lider al Pro România, bătut de hoți

Un angajat al Carierei Roșia a fost bătut de trei persoane aflate la furat de traverse metalice. Cel bătut este Constantin Șovalgău, coordonator al Pro România Fărcășești. Colegul lui de partid, Ionuț Caragea, a povestit ce s-a întâmplat. “N.T., șoferul primarului PNL din Fărcășești, este protagonistul unui nou scandal. De data aceasta a bătut cu bestialitate un coordonator Pro România Fărcășești. Mai exact, în cursul noptii trecute, dl Sovalgău Constantin, angajat al CE Oltenia-EM Roșia, care ieșise din schimbul 2 și se deplasa către casă, a avut ghinionul să se întâlnească cu o gașcă de infractori condusă de N.T., care furaseră cu o căruță șina de cale ferată din carieră. Din spirit civic, dl Sovalgău a blocat cu autoturismul personal drumul de carieră, moment în care grupul de aproximativ 10 infractori a tăbărât asupra mașinii, provocându-i daune importante, inclusiv spargerea parbrizului. Coborând din mașină cu gândul de a îi îndepărta pe infractori, dl Sovalgău a fost lovit de N.T. cu o țeavă în zona stângă a capului, fiindu-i sparți mai mulți dinți, pierzandu-și cunoștința și existând pericolul ca vederea ochiului stâng să îi fie afectată. Spre norocul lui, în mașină se afla și fiul acestuia, care a apelat la 112, moment în care infractorii s-au speriat și au luat-o la fugă”, a scris Caragea pe pagina de socializare, unde a dat și numele complet al persoanei la care face referire.

Poliția a identificat trei persoane cu vârste cuprinse între 21 și 36 de ani, din Rovinari, respectiv Fărcășești, implicați în furt. "Persoanele au abandonat pe partea carosabilă a drumului județean 674 B cele 4 traverse metalice, în lungime de aproximativ 6 metri, care ar fi fost sustrase din zona unei benzi transportoare din cariera E.M. Roșia și au părăsit locul faptei", arată IPJ Gorj.

La fața locului s-a prezentat un echipaj de ambulanță care a transportat persoana vătămată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere și furt calificat. (A.A.)

Vizualizări: 2,671

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: