Lider energie: Dacă nu ieșim în stradă, nu suntem luați în seamă

Liderul de sindicat în cadrul Complexului Energetic Oltenia, Manu Tomescu, susține ideea de a ieși în stradă, afirmând faptul că doar așa minerii și energeticienii vor fi luați în seamă de către guvernanți. „Politicienii trebuie să ne vadă în stradă pentru a ne asculta”, a mai spus acesta.

După declarația făcută de către premierul României, Ludovic Orban, privind renunțarea la energia pe cărbune, angajații CE Oltenia s-au revoltat. Astfel, sindicalistul Manu Tomescu, spune că probleme din cadrul companiei energetice sunt rezolvate doar dacă sunt organizate proteste.

”Noi dacă nu ieșim în stradă, pentru ca politicianul român să ne vadă, nu suntem luați în seamă. Am trimis scrisori la București de ne-am săturat, dar fără răspuns. Eu nu cred în declarațiile politice. Acestea rămân declarații politice, iar nouă ne este din ce în ce mai rău. Trebuie să luăm atitudine”, a spus sindicalistul Manu Tomescu, la Tele 3.

Tomescu este unul din liderii sindicatului Energia Rovinari, în trecut el mai făcând apeluri la proteste de stradă, dar nefiind susținut de liderii Federației Naționale Mine Energie la care este afiliat. 

Vizualizări: 2,406

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: