Lider: Examenele de angajare sunt trucate la CE Oltenia

“Examenele sunt pur și simplu trucate la angajare!” O spune răspicat un sindicalist din cadrul Complexului Energetic Oltenia. Ce strigă acum Ion Popescu, președinte la Sindicatul Renașterea Jilț Sud, nu este nou, însă este încă un avertisment despre cum se fac angajările în compania care suferă grav la capitolul personal, dar în producție.

Ion Popescu a mărturisit că a asistat la un concurs de angajare. A părăsit sala după aproape o oră, timp în care candidații nu au apucat să scrie nici măcar un rând pe foile de examen. “Examenele sunt pur și simplu trucate la angajare. Acolo se știe clar: Ionescu, Georgescu ești de-al nostru, vei câștiga fără doar și poate așa zisul concurs. Eu am asistat la un concurs. Am stat acolo 40 de minute și mulți nu au scris un rând. Mi-a fost foarte jenă de dânșii și am plecat din sală”, a spus Ion Popescu, sindicalist în zona Jilț.

Iar meteahna nu este deloc una nouă, admite și sindicalistul. „Chiar dacă am fost acolo, credeți că nu sunt metode prin care ei să nu fie declarați admiși? Se poate da lucrarea făcută gata! Așa e la noi, nu e de acum această situație. Mereu s-au întâmplat astfel de lucruri”, a mai declarat Popescu, la Emi TV.

Vizualizări: 3,380

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: