Boza le dă lecții directorilor de la CE Oltenia

„Să meargă la Minister să spună că, dacă nu rezolvă, trimit acasă 13 mii de oameni!” E soluția pe care o propune Sorin Boza, fostul manager al Complexului Energetic Oltenia, actualilor directori care au dificultăți în a rezolva problemele companiei.

Fostul manager al Complexului Energetic Oltenia a declarat că insistența pe lângă Ministerul Energiei este cheia pentru rezolvarea problemelor prin care trece producătorul de energie.  “Anul trecut, ca să obținem cele șase hotărâri de Guvern, nu e un lucru de laudă, dar mergeam de trei ori pe săptămână la Ministerul Mediului. Vă dau cuvântul meu de onoare că ne cunoștea paznicul de la minister. Nu ne mai legitima când ne vedea dimineața, la 8, pe mine și pe Petroniu, nu ne mai legitima. Ne știa, ne saluta: Bine ați venit? Din nou? Din nou! Așa se face treaba, că nu sunt nici ei roboți”, a spus Boza, la Tele3.

Un raport al Corpului de control al premierului, publicat la începutul acestei luni în Monitorul Oficial, arăta faptul că, deși au fost obținute hotătârile de guvern, carierele nu au fost deblocate.

Boza are și o idee pentru actualii directori care nu reușesc să scoată compania din impas. Să spună la București că vor concedia oameni dacă nu se rezolvă problemele. „Să meargă să mai facă o interpelare, să spună că dacă nu se rezolvă trimit acasă 13 mii de oameni. Să vedem ce va spune domnul ministru. Așa trebuie rezolvată treaba”, a mai declarat Sorin Boza.

Boza a fost președinte al Directoratului timp de trei ani, până în ianuarie 2020, timp în care au crescut salariile, dar pe partea de investiții și deblocări de fronturi de lucru nu s-a întâmplat mare lucru.

Vizualizări: 3,769

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: