Lider SMEO: Deviza minerilor, nu votăm PSD!

Liderul sindical Gheorghe Peptan a declarat la o emisiune la TV Sud că minerii şi energeticienii nu vor vota PSD la alegerile prezidenţiale. El a explicat motivele nemulţumirii minerilor.

Un alt sindicalist, Dan Pârvulescu, a avut un mesaj dur pentru conducerea CE Oltenia, după ce un electrician a murit la locul de muncă. „Le doresc la cei care l-au adus pe omul acesta în starea asta să le dea Dumnezeu liniştea pe care a avut-o omul acesta anul acesta. Ştiu ei care. E inadmisibil. Că e al doilea cap. Primul a fost un şef de echipă, tot stresat, tot pe listă, că ne dau, că…  Numai un om extraordinar de stresat poate după 30 de ani de experienţă să moară în felul acesta. Vinovaţi sunt toţi, de la Ciurel până jos“, a spus Pârvulescu.

„Nu e singurul caz. Unul pe care l-am dus eu la Psihiatrie, tot de la Peşteana venit. Nu s-a dus un şef cu el. A ajuns la Psihiatrie din cauza stresului. Pe baza stresului omul acesta o luase razna“, a completat şi liderul sindical Gheorghe Peptan, aflat în aceeaşi emisiune tv. 

Ciurel, susţinut de PSD

Peptan a mai spus că deviza minerilor este să nu voteze PSD.„Datorită faptului că la Mentenanţă Rovinari, unde-mi desfăşor activitatea, politicul şi-a împins oamenii să conducă destinele acestei unităţi, adunând de la UREX oameni care nu sunt chiar pregătiţi în domeniu, lăsând în urmă profesionişti ca Drăguţ Tiberiu, Stăncioi Marius, care puteau să facă o echipă beton acolo, în momentul de faţă oamenii au o singură deviză: Nu votăm PSD! Indiferent ce-ar fi. Dacă în anii precedenţi mai ziceam: hai să mergem cu ei, ca să vedem unde ajungem, acum nu“, a spus acesta.

Preşedintele Sindicatului Minerul de la Peşteana, Dan Pîrvulescu, nu a îndemnat minerii să nu voteze PSD, dar i-a sfătuit să analizeze ultimi doi ani de când Laurenţiu Ciurel şi PSD conduc compania. „Să se uite ce s-a întâmplat în ultimii doi ani cu ei, cum erau minerii aceia verticali şi au ajuns nişte trestii îndoite, cine i-a adus aici şi vor vota în consecinţă. Ei au ce au cu Ciurel, iar acesta este alipit de PSD. Oamenii nu uită că a fost vice PSD, că e susţinut continuu de Ion Călinoiu, că a avut relaţia cu Şova“, a explicat Pârvulescu.

Vizualizări: 142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: