Localnicii din Roșiuța, lăsați fără apă. Motivul este incredibil!

Cetățenii din localitatea Roșiuța au rămas fără apă! Oamenii au cerut explicații autorităților, după patru zile în care au tot așteptat ca problema să le fie rezolvată. S-a ajuns în această situație după ce un cablu de alimentare a fost furat, iar pentru a fi înlocuit s-a apelat la o improvizație. 

"Domnule primar Morega, aș vrea să semnalez și eu o problema în localitatea Roșiuța. Nu avem apă de 4 zile, este defectă pompa de la Carieră. Pe cine putem și noi întreba despre rezolvarea problemei? Suntem și noi de la municipiu, nu?Rușine!", a fost mesajul postat de o femeie din Roșiuța, pe un grup de Facebook destinat motrenilor. 

Primarul Cosmin Morega a oferit și o explicație. Sătenii din Roșiuța au fost lăsați fără apă la robinete de hoții care au furat un cablu de alimentare al pompei.

"Lipsa apei în localitatea Roșiuța, rețeaua ce este racordată la puțul carierei, apă menajeră se datorează următorului aspect: cablul de alimentare a fost sustras de persoane necunoscute până la această dată. Improvizația unui cablu din mai multe bucăți a dus la arderea pompei. În urma discuțiilor purtate cu reprezentantul UEF, pompa este comandată urmând a fi montată cât mai repede posibil", a transmis edilul municipiului Motru. 

Vizualizări: 1,423

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: