Horoscop

Valabil pe 4 noiembrie

Berbec: Știi ce ai de făcut, ești decis și ai planul în minte sau pe hârtie. Ești energic, plin de inițitivă, ai idei bune și ar fi bine să le exprimi și să le pui în practică. Cauți să colaborezi cât mai bine cu ceilalți, să te aliezi cu oameni care au experiență, care te pot ajuta să-ți realizezi obiectivele.

Taur: Descifrezi mesaje ambigue, găsești fisuri, greșeli, blocaje, ești atent la detalii, de aceea lucrul cu hârtiile va fi favorabil astăzi. Sunt bine aspectate și discuțiile, ședințele, întâlnirile, intervii la timp când observi o greșeală sau scăpare și atragi aprecierile celor din jur.

Gemeni: Nu te grăbi să iei decizii, ai nevoie de mai mult răgaz, astfel încât să evaluezi cât mai bine o anumită situație, fie că ține de sectorul muncii sau de sfera vieții personale. De asemenea, recomandarea astrelor este să discuți cât mai mult cu partenerul de viață, să-i afli părerea, să-i știi ideile.

Rac: Dai dovadă de eficiență, claritate, găsești strategii, metode bune pentru a rezolva o problemă, pentru a depăși o situație, pentru ieși dintr-o încurcătură, chiar dacă nu este a ta. Cercetează cu atenție lucrurile din jur, pune întrebările care te macină, aliază-te cu persoanele potrivite.

Leu: Semnul tău zodiacal se află în sfera sinelui. Astăzi focusează-te pe nevoile tale, pe dorințele tale și nu le mai amâna. Ai nevoie să te concentrezi asupra ta, să faci o introspecție, să îți oferi mici bucurii, să te asculți cu adevărat, să le ceri celorlalți să fie mai atenți cu nevoile tale.

Fecioară: Sunt bine aspectate noile începuturi, de aceea nu refuza ocaziile care apar astăzi. Este un cadru astral prielnic pentru activitățile desfășurate în echipă, în grup. Centrează-te pe discuții, întâlniri, comentarii, fie că este vorba despre cele față în față sau prin intermediul tehnologiei.

Balanţă: Fii atent la semne, la indicii, la veștile care vin spre tine. Cineva îți va oferi informații extrem de bune, este important să le prinzi la timp. Sunt bine aspectate deciziile legate de carieră, de viitorul tău, de proiectele pe termen lung. Moment bun și pentru a căuta soluții legate de finanțelor.

Scorpion: Zi bună pentru a-ți îmbunătăți imaginea publică, pentru a străluci, pentru a face o impresie bună, pentru a ține un discurs, a convinge un auditoriu sau un grup de persoane. Ieși în evidență fie cu o idee, fie cu o abilitate. Îți folosești talentele, șarmul, și reușești să surprinzi plăcut.

Săgetător: Ești centrat pe comunicare azi, știi ce să vorbești, cum și când. Este o zi bună pentru studiu, pentru o evaluare. Este un cadru astral prielnic pentru a-ți manifesta creativitatea. Poți face multe lucruri utile și frumoase legate de cămin, pentru binele întregii familii.

Capricorn: Ești un bun organizator, precum și un negociator, de aceea folosește-te azi de aceste abilități, fie că este vorba despre muncă, fie despre sfera vieții personale. Sunt bine aspectate chestiunile legate de cămin, de familie. Sunt favorizate și deplasările, călătoriile scurte, vizitele.

Vărsător: Zi favorabilă pentru a petrece mai mult timp cu copiii sau cu persoanele mai tinere, ai nevoie de energia visătoare și optimistă adusă de ei, de candoarea lor. Este bine aspectată și sfera spiritualității. Reușești să atragi persoanele potrivite de partea ta, mai ales dacă vei pleda pentru o cauză nobilă.

Peşti: Ceea ce îți propui se va materializa, dacă îți vei asculta intuiția, dacă te vei lăsa purtat de val, dacă îți vei urma energia creatoare. Atragi norocul, prin atitudinea ta, prin pozitivism, știi să-i ceri Universului, fără a fi insistent, lăsâdu-te condus de acesta, fără așteptări sau cerințe deosebite.

Vizualizări: 1,729

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: