De ce să nu folosești cremă de noapte ziua și invers

Ritualul de îngrijire al unei femei diferă de la o persoană la alta, dar cremele de faţă nu lipsesc. Fiecare reprezentantă a sexului frumos are cel puțin o cremă hidratantă pe care o folosește pentru a încetini procesul de îmbătrânire al pielii.

Toate trebuie să ştie că nu este recomandat să folosim crema de zi pe timp de noapte și viceversa.

Femeile s-au îngrijit mereu cu mare atenție și au căutat secretul tinereții fără bătrânețe în tot felul de creme sau uleiuri. Rutina de îngrijire a domnițelor diferă de la o femeie la alta, bineînțeles, iar acest ritual depinde de mai mulți factori, precum carnația pielii, tipul de ten, stilul de viață și altele.

Specialiștii au creat creme de zi și creme de noapte, iar acestea trebuie folosite ca atare. Se întâmplă uneori, atunci când sunt grăbite sau mult prea obosite pentru a face toți pașii, ca femeile să încurce cremele între ele și să folosească serumurile de zi pe timp de noapte și viceversa.

Un alt motiv ar fi când un anumit flacon se termină înainte altuia, doamnele fiind nevoite să se mulțumească rapid cu cremele rămase, până să-și cumpere altele.

Specialiștii trag un mic semnal de alarmă și explică motivul pentru care nu este recomandat ca o cremă de față de noapte să fie folosită în timpul zilei și invers. Cremele de noapte sunt mult mai hidratante și conțin componente uleioase care pot îngrășa tenul, lucru care poate fi inestetic pe timp de zi, atunci când folosim creme mai puțin hidratante, pe care le putem folosi cu ușurință în primele 8 ore ale zilei.

Vizualizări: 494

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: