Lovită cu capul de catedră de mama unei colege

O fată de 10 ani din Rovinari a fost pălmuită şi dată cu capul de catedră de mama unei colege de clasă. Cel puţin asta susţine micuţa şi părinţii ei. Poliţia a deschis o anchetă în acest caz şi a amendat mama agresivă cu 1.000 de lei.

Maria, elevă a Şcolii Generale numărul 1 din Rovinari, a ajuns ieri mai devreme acasă. Părinţii s-au speriat când au văzut-o că a intrat pe uşă plângând şi s-au revoltat după ce micuţa le-a povestit ce s-a întâmplat. „A venit mama colegei mele, mi-a dat o palmă, m-a luat şi m-a lovit cu capul de catedră. Nu i-am zis colegei mele, dar aşa e ea, tot timpul se ia de mine”, a povestit Maria. Totul s-a întâmplat în recreaţie. Părinţii Mariei spun că nu este prima dată când fiica lor este agresată de această femeie.„Acum două săptămâni a fost la şcoală şi s-a luat de fiica mea, nu a bătut-o dar a agresat-o verbal”, a spus Margareta Stamatescu, mama fetei. Învăţătorul celor două fete, Constantin Vasiloiu, confirmă cele spuse de mama Mariei. „Doamna care ar fi lovit-o pe eleva Maria mi-a deranjat ora în nenumărate rânduri. Fiica dumneaei este bună la învăţătură, dar este foarte obraznică”, a spus acesta.

Mama amendată, fiica mutată la altă clasă

Poliţia a deschis o anchetă în acest caz însă nu au fost stabilite s-a stabilit exact împrejurările în care s-a produs nefericitul incident. „Cercetările continuă însă persoana reclamată a fost sancţionată cu 1.000 de lei pentru că a intrat în unitatea de învăţământ”, a precizat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj.

Conducerea unităţii de învăţământ a luat măsuri pentru ca incidentul să nu se repete. „Pentru că nu este prima altercaţie între cele două eleve am hotărât de comun acord cu mama fetei care este acuzată de lovire să o mutăm pe fiica ei la altă clasă”, a precizat Vasile Curcan, directorul şcolii. Soţii Stamatescu vor însă ca mama agresivă să fie pedepsită de instanţa de judecată. „Nu-mi voi retrage plângerea depusă împotriva acestei femei pentru că vreau să fie pedepsită, mi-a lovit copilul şi mă doare foarte tare adică nu-l bat eu şi mi-l bate altul, trebuie pedepsită de instanţă”, a spus Ion Stamatescu, tatăl Mariei. Omul mai spune că îşi va duce fiica la medicul legist pentru că are vânătăi pe corp.

Vizualizări: 165

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: